Ce spune Liviu Dragnea despre nunta cu Irina Tănase. Fostul lider PSD i-a lăsat pe toți mască cu aceste mărturisiri

Ce spune Liviu Dragnea despre nunta cu Irina Tănase. Fostul lider PSD i-a lăsat pe toți mască cu aceste mărturisiri
Liviu Dragnea, dezvăluiri despre nunta cu Irina Tănase

Liviu Dragnea formează, de mulți ani, un cuplu cu Irina Tănase. În timp ce gurile rele nu le-au dat niciodată vreo șansă, se pare că fostul lider politic a făcut dezvăluiri inedite despre nunta cu partenera lui, așa că mulți o să rămână uimiți de ce a spus.

Când o să se căsătorească Liviu Dragnea cu Irina Tănase

Liviu Dragnea a participat în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, unde a fost întrebat dacă își dorește să se căsătorească cu partenera lui, Irina Tănase. Fostul lider politic a mărturisit că vrea să aibă parte de o nouă nuntă, dar nu știe când o să aibă loc evenimentul.

„Nu știu când, mi-aș dori sincer. Este o fată pe care o iubesc. O fată care m-a iubit și mă iubește și care a stat în acești doi ani grei, poate mai grei pentru ea decât pentru mine, stăpână pe picioarele ei, deși erau mulți și multe care o asasinau cu mesaje. (…)

Pe de altă parte, mulți și multe care stăteau mai departe au venit lângă ea și lângă noi, ceea ce mă bucură foarte mult.”, a spus Liviu Dragnea, potrivit kanald.ro.

„Copii îmi doresc oricând”

De asemenea, Liviu Dragnea a mărturisit că își dorește copii, iar atunci când vine vorba despre cununia religioasă, el a explicat că nu își dorește să ofere detalii înainte de a se întâmpla totul, mai ales pentru că acest act este unul sfânt pentru el.

„Da, mi-aș dori, doar că eu consider ceva sfânt acest act și nu-mi place să vorbesc înainte despre aceste lucruri. Nu sunt un om pudic, dar nu sunt nici foarte voluptos în a spune ce vom face. Copii îmi doresc oricând, iubesc foarte mult copiii.”, a adăugat acesta.

Ce a spus Liviu Dragnea despre perioada în care a fost în închisoare

Fostul președinte al Camerei Deputaților a vorbit și despre perioada de 2 ani și jumătate în care a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova. Liviu Dragnea i-a spus prezentatoarei TV, Denise Rifai, că Irina Tănase, fosta lui soție, dar și copiii, au avut cel mai mult de suferit.

„Îmi pare rău că a suferit atât de mult Irina, ca și copii mei și fosta sotie.

Și-au asumat că vor ajunge într-o situație în care să sufere mult, am discutat despre asta cu ei în 2017, când le-am spus că nu voi accepta lucruri rele pentru România, atrăgându-mi foarte mulți dușmani.”, a mai zis Liviu Dragnea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI