26 ian. 2021 | 20:52

Ce spune inițiala prenumelui despre tine, de fapt. Mihai Voropchievici știe toate răspunsurile

Utile
Ce spune inițiala prenumelui despre tine, de fapt. Mihai Voropchievici știe toate răspunsurile
Ce spune inițiala prenumelui despre tine, de fapt

Numele, data, luna sau anul nașterii, până și inițiala prenumelui – toate influențează personalitatea unui om. Numerologul Mihai Voropchievici a ales ca subiect de discuție inițiala prenumelui.

Mihai Voropchievici, despre cum influențează inițiala prenumelui personalitatea

„Literele A, J şi S corespund numărului 1, număr ce reprezintă autoritate, voinţă, independenţă, individualism, pentru că trebuie să ai şi partea asta negativă. Însă cei a căror nume încep cu A, J sau S sunt cei care caută în permanenţă să fie în faţa situaţiilor, să le rezolve, au curaj, au simţul răspunderii. Dacă vreţi ca copiii voştrii să aibă aceste calităţi, aceste atuuri, puteţi să le daţi nume care încep cu A, J sau S.

Cifra 2 este echivalent cu B, K şi T. Numărul 2 este mai blând, mai retras,mai mototol, dar este plin de afectivitate. El este cel care nu caută să iasă în evidenţă, este în plan secund, dar face lucrurile să meargă. Are o putere de influenţă fantastică!

Aştia sunt consilierii, sfătuitorii de taină, avocaţi, tot ce înseamnă colaborare sau lucru cu publicul. Aceştia au o predilecţie spre a se confesa, a afl şi ştiu multe secrete, dar nu le divulgă. Sunt oameni harnici, muncitori, dar sunt şi mai comfortabili. Lipsa de 2 în nume, duce la mizantropie, probleme de asociere cu cei din jur”, a explicat specialistul la Antena 3.

Contează și cum ești strigat 

Acesta a menționat că din două prenume, contează cel după care ești strigat:

„Că o cheamă Elisabeta, dar tu o strigi Beti, E-ul a căzut dintr-o dată, tu te-ai transformat, eşti cu totul o altă persoană. Pentru că impactul este o poreclă, diminutivele, pe care le folosim, indiferent ce nume sau prenume ai pe actul de identitate. Impactul este primul prenume cu care tu te prezinţi în faţa omului şi la care tu răspunzi.

Cifra 3 este asociată cu C, L şi U. Numărul 3 prin excelenţă este Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh, trinitate, noroc din toate direcţiile, dar norocul şi-l face el. Aceştia sunt oameni foarte guralivi, veseli, în permanenţă în căutare de informaţii, oamenii ce se prezintă bine, sarea şi piperul la orice reuniune, tocmai pentru că sunt oameni veseli.

Avem nevoie, după unii austeri care sunt cu barda în mână, aştia care sunt mai timizi, să vină al 3-lea să îi scoată din amorţeală. Cifra 5 este echivalentul literelor E, N şi W. Aceşti oameni sunt cei plini de neprevăzut, expansivi, explozivi, sunt cei care caută norocul în viaţă, sunt prieteni excelenţi.

Ei pot practica orice meserie în viaţă. Sunt atraşi de mister, de necunoscut şi sunt foarte buni călători, negustori şi foarte buni hoţomani. Oamenii cu prenume cu E, N şi W sunt eficienţi şi ştiu să îşi facă reclamă. Însă ei greşesc de multe ori în viaţă pentru că prima dată execută şi după gândesc”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro