Ce spune Ilinca Vandici despre pozele cu ea nud. Cum a reacționat tatăl ei: ”Rușine mai mare…”

Ce spune Ilinca Vandici despre pozele cu ea nud. Cum a reacționat tatăl ei: ”Rușine mai mare...”
Ilinca Vandici, despre pozele cu ea nud

Ilianca Vandici a vorbit pentru prima oară de pozele nud cu aceasta. Regretă sau nu pictorialele nud pe care le-a făcut în tinerețe? Moderatoarea emisiunii Barvo, ai Stil a mărturisit tot.

Ilinca Vandici, despre pictorialele nud cu ea

Cunoscuta prezentatoare de la cel mai iubit show de modă din România a vorbit despre pictorialele nud pe care le-a făcut la începutul carierei sale. Majoritatea vedetelor de astăzi din România au pozat nud pentru diverse publicații care pun în prim-plan sexualitatea. Un număr extrem de mare de femei prezente în viața mondenă de acum au pozat cel puțin odată în Playboy. Printre cele care și-au dezvelit trupul pentru o sumă frumușică se numără și Ilinca Vandici. Din păcate, pentru aceasta nu este o bucurie ceea ce a făcut, ci mai degrabă o amintire stânjenitoare. Într-un episod de pe canalul său de YouTube, moderatoarea a dat cărțile pe față și a spus ce reprezintă acel episod pentru ea acum. Vedeta a mărturisit că tatăl său a sfătuit-o ca de fiecare dată când ia o decizie importantă, să se gândească dacă el ar fi sau nu rușinat de acțiunea în cauză.

„Umilință ca în momentul respectiv n-am simțit niciodată în viața mea. Rușine mai mare nu simțisem niciodată ca atunci, pentru că îl dezamăgisem pe cel mai important om din viața mea. Tata mi-a spus atunci: înainte să faci orice, înainte să spui orice, gândește-te dacă mie mi-ar fi rușine cu ce faci sau ce spui. Și de atunci, orice fac, mă gândesc dacă tatălui meu i-ar fi rușine că fac asta sau spun asta”
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, despre pictorialele nud cu ea
Ilinca Vandici, despre pictorialele nud cu ea

Cariera moderatoarei de la „Bravo, ai Stil”

Ilinca și-a început cariera la postul B1 TV, unde a prezentat rubrica Meteo și show-ul Esentze. În anul 2007, o regăseam deja echipei de la Kanal D, la pupitrul emisiunilor Bulevard și Magic Taxi. În 2011 a făcut parte din distribuția telenovelei Narcisa Sălbatică, iar în 2014 a revenit la Kanal D ca moderatoare a emisiunii O iubire de-o vară. După ce a prins multă experiență, s-a alăturat proiectului Bravo, ai Stil.

„Mi-a fost foarte dor de , de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”
Ilinca Vandici