Ce spune Gina Pistol despre nunta cu Smiley. ”Suntem de trei ani împreună!” Ce îi leagă pe cei doi

Ce spune Gina Pistol despre nunta cu Smiley și ce a făcut-o să se îndrăgostească de el?

Gina Pistol a oferit detalii așteptate într-un interviu. Ce spune prezentatoarea de la Chefi la Cuțite despre nunta cu iubitul său și ce a făcut-o să se îndrăgostească imediat de Smiley?

Gina Pistol, despre nunta cu Smiley

Gina, ajunsă deja de ani buni de nedesprins din postul de moderator, și-a găsit greu locul. Aceasta s-a întrebat o lungă perioadă de ce oamenii ca ea, corecți și naturali, nu sunt apreciați. Ulterior, Mona Segall a avut ncredere în ea și i-a oferit o șansă. Nu a trecut mult timp până când Gina să devină emblema Asia Express și Chefi la Cuțite, emisiuni de unde pare că nu se va dezlipi prea curând. Deși au ascuns relația în inițial, acum nu se mai feresc de nimeni și de nimic. Gina a povestit cu lux de amănunte despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de cunoscutul cântăreț.

Cei doi sunt împreună de trei ani și se bucură la maximum de timpul petrecut împreună, mai cu seamă că sunt des plecați pentru diverse proiecte. Moderatoarea de la Asia Express a subliniat faptul că nu este genul de iubită cicălitoare și că relația lor merge tocmai pentru că există înțelegere din partea amândurora. „Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a spus sursa citată. Lucrul care-i unește este că cele două vedete se aseamănă extrem de tare. Blondina a adăugat că în perioada în care era singură, tot ceea ce-și dorea era să cunoască un om la fel ca ea, iar el este un om ca ea.

Ce spune Gina Pistol despre nunta cu Smiley? Se apropie sau nu ziua cea mare?
Ce spune Gina Pistol despre nunta cu Smiley? Se apropie sau nu ziua cea mare?

Ce părere avea Smiley despre Gina, înainte să o cunoască

„Nu. Cred că el avea despre mine şi şi-a dat seama că se înşelase. El vedea la mine imaginea de divă, de prinţesă, cu toate că eu nu eram deloc aşa. Dar presa îmi crease imaginea asta. Dacă oamenii vor să le ofer ceva şi eu pot să le ofer uşor, o fac. Cine-i curios să vadă dacă e ceva mai mult de-atât la mine, cu mare drag! Oamenii aceia nu vorbesc despre mine, sunt neajunsurile lor, nu ale mele. Eu mi-am făcut alegerile şi sunt mulţumită cu tot ce trăiesc acum. Mai am foarte multe de învăţat despre viaţă, despre mine”
Gina Pistol (Sursa: okmagazine.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI