Ce spune Gabriela Firea despre candidatura la prezidențiale. Mulți români vor fi surprinși de răspunsul ei

Ce spune Gabriela Firea despre candidatura la prezidențiale. Mulți români vor fi surprinși de răspunsul ei
Gabriela Firea, dezvăluiri inedite despre viitorul carierei sale în politică

Gabriela Firea a vorbit, în sfârșit, despre o viitoare candidatură la prezidențiale! În timp ce aceasta a evitat mereu subiectul, se pare că acum s-a decis să spună adevărul despre posibilitatea de a sta în fruntea țării. Răspunsul ei cu siguranță îi va surprinde pe mulți.

Va candida sau nu Gabriela Firea la prezidențiale?

Gabriela Firea s-a decis să participe în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D unde a răspuns la unele dintre cele mai picante întrebări despre viața și cariera ei. Când vine vorba despre o viitoare candidatură, fostul edil al Capitalei a recunoscut că nu știe ce îi rezervă viitorul dar vor exista, în curând, câteva schimbări în politica românească.

„Vreau să fiu sănătoasă, fericită cu familia mea, vreau să le fie mai bine românilor, iar ce se va întâmpla peste 3 ani, doar Dumnezeu știe. Eu zâmbesc de multe ori când văd atâta energie care se revarsă, privind viitorii candidați la prezidențiale, pentru că viața politică ne-a arătat, că nimic din ceea ce este pregătit cu mulți ani înainte, nu se potrivește cu ce se va întâmpla, de fapt, înaintea examenului electoral.

Sunt absolut convinsă că vor fi anumite modificări și schimbări în politica românească și că cei care cred că acum s-a dat startul pentru pre și campania electorală pentru prezidențială, se înșală.”, a spus aceasta.

Gabriela Firea, despre politica din România: ‘Sunt destul de dezamăgită’

De asemenea, fostul edil al Capitalei a vorbit și despre rolul șubred al femeilor în politică. Gabriela Firea a decis să discute chiar și de Viorica Dăncilă, explicându-i prezentatoarei de televiziune că aceasta a fost foarte criticată în momentul în care s-a implicat în acest domeniu important. De asemenea, ea a povestit că mereu a fost comparată cu un bărbat în momentul în care a avut o funcție de conducere.

„Îmi doresc să fac bine oamenilor, și nu e un șablon, oriunde mă voi afla, în Senat, la Primărie sau în altă parte. De ce am negat de fiecare dată faptul că aș vrea să candidez la prezidențiale? Pentru simplu motiv că sunt destul de dezamăgită.

În primul rând, despre și în legătură cu rolul femeii în politică. Știți foarte bine că în cazul Vioricăi Dăncilă i s-a reproșat și faptul că este femeie, nu doar alte aspecte politice sau de pregătire profesională. Nu știu cât de pregătită este societatea românească să accepte faptul că o femeie este potrivită și pentru cea mai înaltă funcție în țară.

Eu am avut această problemă și la Primărie, pentru că oricât de multe aș fi făcut, de multe ori doar pentru că sunt femeie, eram mult mai aspru criticată și jignită față de un bărbat, care ar fi făcut aceleași lucruri.”, a mai spus Gabriela Firea pentru Denise Rifai.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI