10 feb. 2022 | 15:02

Ce spune Feli despre planurile de nuntă cu iubitul ei. “Voi fi o mireasă desculță”

Monden
Ce spune Feli despre planurile de nuntă cu iubitul ei. “Voi fi o mireasă desculță”
Ce spune Feli despre planurile de nunta cu iubitul ei

Feli se poate considera una dintre cele mai fericite femei din lume. Are o carieră strălucită, milioane de fani în toate colțurile țării, o siluetă de invidiat și o familie împlinită. Fosta concurentă de la Vocea României a declarat ce planuri are pentru nunta cu tatăl fetiței sale, Nora Luna.

Când se mărită, de fapt, Feli

Feli Donose se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Este considerată una dintre cele mai bune voci ale României și muncește din greu, în studio, pentru a scoate următorul album și pentru a crea emoție publicului său.

Pe plan personal, artista este fericită alături de logodnicul ei Cătălin și fiica lor, Nora Luna, întregul lor univers. Deși a fost cerută în căsătorie de acum doi ani de zile, cântăreața și partenerul ei de viață încă nu au stabilit o dată a nunții.

Motivul pentru acest lucru îl constituie și pandemia de coronavirus, însă, într-un interviu acordat recent publicației VIVA!, Feli Donose nu se grăbește să oficializeze relația cu tatăl fiicei sale la notar. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că știe exact ce fel de mireasă va fi, una desculță, deoarece este un artist nonconformist.

„Nu ne-am gândit. Eu am fost cerută de soție, dar nu ne grăbim niciunde. Mai ales în vremuri cu nisipuri mișcătoare ca cele pe care le trăim acum. Până am să mă mărit, eu o să mai lansez un album, două. (râde)

Lăsând gluma la o parte, nu actul oficial mă face să iubesc mai mult. Dar probabil, când voi fi mireasă, voi fi o mireasă desculță. (zâmbește).”, a declarat Feli Donose, exclusiv pentru viva.ro.

Feli nu s-a visat niciodată mireasă

Deși multe femei se visează mirese, idealizând momentul în care vor purta rochia albă perfectă pentru cel mai important eveniment al vieții lor, artista Feli mărturisește că nici măcar nu și-a imaginat cum va fi rochia ei de mireasă.

Cântăreața a specificat faptul că nu s-a visat niciodată în postura de mireasă, ci, mai degrabă, se gândește constant la idei de ținute pentru videoclipurile melodiilor sale.

„Ai fi surprinsă cât de simplu e cu mine. Nici măcar nu am rochia visurilor mele „de mireasă. Niciodată nu am visat la una.

Am, în schimb, în cap ținute pentru clipuri, pentru proiectele în care urmează să activez. Cu Cătălin e altfel. Când ai sentimentul că nu e decât firesc să îți duci viața lângă partenerul tău, cam uiți de rochie, nuntă și „detalii de genul ăsta.”, a completat artista pentru sursa citată.

Feli Donose a devenit mamă în anul 2018, atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei Nora Luna. Artista și Cătălin, tatăl fetiței sale, sunt logodiți din 2020.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Vremea surprinde la final de octombrie. Schimbarea va fi totală
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
România a luat fața Ungariei. Este o răsturnare de situație. Datele nu mint
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
VEȘTI EXCELENTE! Românii primesc 2270 lei ÎN PLUS la pensie!
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro