Ce spune culoarea mașinii despre tine. Specialiștii au aflat răspunsul

Ce spune culoarea mașinii despre tine. Specialiștii au aflat răspunsul
Culoarea mașinii spune multe despre tine

Culoarea mașinii tale spune multe despre tine. Cel puțin asta susțin specialiștii, care au ajuns la concluzia că oamenii își aleg culoarea autoturismului, fără să își dea seama, în funcție de personalitatea pe care o au, de țara din care provin și chiar de educație. Fie că ai o mașină roșie, neagră sau albă, nu ți-ai ales culoarea la întâmplare.

Ce spune culoarea mașinii despre tine

Cercetărorii nu au luat în calcul și nuanțele de culori atunci când au decis să scoată la lumină motivul pentru care cei care își cumpără o mașină preferă doar o anumită culoare. Rezultatele studiului lor spun însă multe  despre cei care preferă fie o mașină de culoare roșie, fie una de culoare neagră.

Spre exemplu, dacă ți-ai cumpărat o mașină de culoare neagră, s-ar putea să îți dorești să transmiți că ești o persoană sofisticată și opulentă. Având în vedere că foarte multe autoturisme care circulă pe drumurile publice sunt negre, putem trage concluzia că oamenii tind să creadă că s-au realizat în momentul în care și-au trecut un autoturism penumele lor.

Tinerii preferă mașinile albe, pentru că această culoare dă o perspectivă mult mai pozitivă asupra lucrurilor din jur. Asta ar putea explica de ce compania Apple preferă să vândă produse de culoare albă.

Mașinile de culoare gri transmit superioritate și încredere, iar cele de culoare albastră sunt conduse de persoane care de regulă sunt foarte calme și răbdătoare. În plus, se spune despre cei care conduc autoturisme albastre că sunt familiști convinși.

Mai sunt și mașinile de culoare galbenă. Specialiștii sunt de părere că acestea sunt conduse de persoane care au un simț al umorului foarte dezvoltat.

În ceea ce privește culoarea roșie, există mai multe teorii, iar acestea diferă în funcție de conducătorii auto. Femeile care au mașini roșii sunt foarte încrezătoare și știu să se distreze, în timp ce bărbații transmit sportivitate și aventură.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI