Ce spune Carmen Negoiță despre politicianul cu care se iubește. De cât timp sunt împreună, de fapt

de: Năstase Mirabela
23 06. 2021

O nouă idilă s-a format in showbiz-ul românesc. Este vorba despre Carmen Negoiță care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un politican.

Ce spune Carmen Negoiță despre politicianul cu care se iubește

Cei doi sunt de două luni împreună și aparent bat clopote de nuntă pentru cei doi. De menționat este de aproximativ 11 ani de când a divorțat, Carmen Negoiță a fost o persoană extrem de discretă cu viața personală și nu s-a afișat cu niciun bărbat. Acesta a preferat să își dedice timpul creșterii celor doi copii, implicându-se și în activități social media care au integrat-o la categoria de influenceri.

„Contează mult educația pe care o ai în primii ani de viață și contează ca ambii părinți să fie pe aceeași direcție. Dacă un părinte le face poftele și celălalt nu, atunci ei nu mai știu ce să înțeleagă. Din punctul ăsta de vedere, eu și Ionuț (n.r. – Ionuț Negoiță, fostul ei soț) întotdeauna le-am dat lucruri ca recompensă, chestii pe care trebuie să le merite”, a povestit vedeta într-un interviu pentru Libertatea.

A divorțat de Ionuț Negoiță în urmă cu 11 ani

Însă, cu toate acestea, iată că după atâta vreme, Carmen Negoiță este din nou îndrăgostită și a decis să facă oficială relația cu politicianul român.

Vedeta se iubește cu secretarul de stat de la Ministerul Muncii, Cătălin Boboc, un bărbat în vârstă de 45 de ani, care are și el un fiu adolescent dintr-o fostă relație.

„Da, suntem împreună de două luni. În urmă cu două luni am fost invitate mai multe persoane la o masă, iar el se afla acolo. Am vorbit și am rămas împreună. Suntem foarte bine, Cătălin este un om bun. Încă nu am plecat în vreo vacanță, pentru că el are destul de multă treabă ai”, a spus influencerița potrivit Click.

La ora actuală, Carmen Negoiță este blogger și partener în două afaceri, respectiv un restaurant din București, dar și o firmă cu produse de amenajări interioare.

Amintim că Carmen Negoiță a fost căsătorită cu Ionuț Negoiță. Cei doi au divorțat în anul 2010, după 11 ani de căsnicie, având doi copii împreună.

„Am fost căsătorită cu Ionuț Negoiță și după divorț toată lumea m-a condamnat că am renunțat la viața sigură, de stat fără grija zilei de mâine. N-am avut niciodată mentalitatea asta cu soție de milionar, deși mi s-a pus o etichetă”, spunea Carmen Negoiță în vârstă de 41 de ani într-un interviu.