Cine este bărbatul ce îi face toate poftele lui Carmen Negoiță. Nimeni nu se aștepta la o relație între cei doi

Cine este bărbatul ce îi face toate poftele lui Carmen Negoiță. Nimeni nu se aștepta la o relație între cei doi
Cine este bărbatul ce îi face toate poftele lui Carmen Negoiță

Carmen Negoiță este mai fericită ca niciodată. Vedeta a postat prima poză cu iubitul ei, care este un politician cunoscut.

Cine este bărbatul ce îi face toate poftele lui Carmen Negoiță

La 11 ani de la divorț, Carmen Negoiță l-a arătat tuturor pe noul ei iubit. Nu mică le-a fost mirarea fanilor să afle că bărbatul este un politician cunoscut. Vedeta se iubește cu nimeni altul decât secretarul de stat în Ministerul Muncii, liberalul Cătălin Boboc.

Fosta soție a lui Ionuț Negoiță are doi copii și este bloggeriță. Acum, ea și-a refăcut viața și nu se mai ferește să îl arate pe bărbatul care îi este aproape în fiecare clipă.

Cătălin Boboc are 45 de ani și un băiat din căsnicia anterioară. Între cei doi este o difrență de 4 ani. Cei doi adoră să călătorească și să se distreze în cluburi și localuri. Au fost văzuți împreună și într-un club din Mamaia, iar Carmen a postat o fotografie cu iubitul ei, cu descrierea „my love”.

Politicianul a distribuit fotografia, semn că lucrurile sunt serioase din ambele părți și că amândoi și-au asumat relația și au decis să o oficializeze pe rețelele sociale.

Cine este Cătălin Boboc

Carmen Negoiță a divorțat în urmă cu 11 ani, pe vremea când avea doar 30 de ani. A fost o despărțire extrem de dureroasă, mai ales că cei doi copii erau micuți.

„În momentul în care treci printr-o astfel de ruptură, familia şi mai ales copiii sunt cei care te ajută să treci peste ceea ce ţi se întâmplă. Dacă nu ar fi fost copiii, probabil aş fi călătorit mai mult”, a spus Carmen.

Cătălin Boboc a fost candidat la șefia Consiliului Județean Brăila. A obținut un scor de 23,94% la alegerile locale din toamna anului 2020. PNL Brăila a obținut 265% la nivel de județ.

Politicianul a fost prefect al Brăilei între 2019 și 2020, iar între 2012 și 2016 a fost senator PNL. Momentan, el este secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale, minister condus de Raluca Turcan.

Iubitul lui Carmen Negoiță a terminat facultatea de Drept la Universitatea Româno-Americană. El a fost consilier al ministrului Agriculturii între 2006 și 2007 și a fost președintele companiei Copmega Asig. De asemenea, el a fost șef de cabinet al Senatului, din partea PNL.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI