Ce spune Andreea Bălan despre lupta pentru copii dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. A fost vehementă

Ce spune Andreea Bălan despre lupta pentru copii dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. A fost vehementă
Ce spune Andreea Bălan despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu: părerea sa despre lupta pentru copii

Andreea Bălan intervine în scandalul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Celebra cântăreață a postat un mesaj despre lupta pentru copiii celor doi soți cunoscuți. Despărțirea cu scântei dintre solistă și designer a zdruncinat showbiz-ul autohton, iar jumătatea trupei Andre nu a putut rămâne indiferentă situației auzite. Ce părere are despre acest scenariu?

Andreea Bălan, opinie tranșantă cu privire la lupta pentru copii dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Se zvonea deja de ani buni faptul că relația dintre cei doi soți cunoscuți nu mai funcționează. Cu toate astea, Alina Sorescu mărturisea public de fiecare dată că povestea lor de iubire merge în continuare.

Iată că a venit momentul în care tot aceasta a venit cu primele detalii despre divorțul răsunător din showbiz-ul românesc. Fanii cântăreței au fost surprinși să afle că separarea legală nu are loc în termeni buni, ci cei doi chiar apelează la instanță pentru a putea lua o hotărâre cu privire la custodia fetelor chiar și până la finalizarea procesului.

Principala miză a despărțirii lor este custodia fetițelor. Celebrul designer a intentat proces pe motiv că este nemulțumit în privința locului în care stau micuțele. Andreea Bălan nu a putut rămâne nepăsătoare și și-a spus părerea în privința lucrurilor auzite.

Ce a spus vedeta?

Jurata de la ,,Te cunosc de undeva” a trecut și ea printr-un divorț extrem de dificil cu George Burcea și a luptat pentru custodia moștenitoarelor sale. Blondina a empatizat cu colega sa de breaslă și a transmis pe Instagram un mesaj tranșant.

,,Copiii rămân cu mama”, a scris artista pe rețelele de socializare, implicit referindu-se la situația care este acum pe buzele tuturor.

,,Nu există o dispoziție expresă care să favorizeze unul sau altul dintre părinți”

”În jurisprudența românească nu există o dispoziție expresă care să favorizeze expres unul sau altul dintre părinți în cazul unei separări sau a unei acțiuni de divorț. Lumea trăiește cu o anume impresie, dar nu există niciun articol pe tema asta.

În practică, soluțiile finale ale instanțelor au confirmat în număr mai mare cazurile în care copiii minori au rămas în îngrijirea mamei, dar o astfel de practică nu are temei expus clar de lege. Decizia instanței se ia în funcție de interesul superior al minorului, așa cum spune legea!

Există desigur o tradiție la noi, și nu doar în România, care arată că mamele au de mai multe ori în raport cu tații soluții favorabile în aceste chestiuni. E o concepție încetățenită, dar care poate fi și infirmată. De asemenea, în multe cazuri chiar tații susțin varianta ca minorul sau minorii să rămână la mamă”, arată avocatul Ovidiu Șerban.