Ce spune Andreea Bălan despre fericirea după divorț. Le-a dat criticilor peste nas

Ce spune Andreea Bălan despre fericirea după divorț. Le-a dat criticilor peste nas
Ce spune Andreea Bălan despre fericirea după divorț. Le-a dat criticilor peste nas

Andreea Bălan a făcut faimoasa provocare de pe Interne, ”AM/N-AM”, cu Amna, datorită căreia au fost dezvăluite câteva secrete din viața sa personală, intens comentată în aceste zile, după ce a fost surprinsă în tandrețuri, la mare, alături de un alt bărbat.

Andreea Bălan, despre fericirea după divoț. „Le place suferința. Vor să te vadă la pământ”

Andreea Bălan l-a cunoscut pe actorul George Burcea în anul 2014, cu care s-a și căsătorit în 2017, pe o plajă din California. Ei au împreună două fetițe, născute în 2016 și 2019. Discuțiile dintre cei doi au apărut în decembrie, când Andreea a observat o schimbare în comportamentul soțului ei, povestește solista.

Nu mai era drăgăstos, afectuos, mai lipsea nopțile de acasă și se ducea la prietenii lui, iar când l-a întrebat care este motivul pentru care s-a schimbat, a primit un răspuns neașteptat: nu mai avea sentimente pentru ea. Crezând că este stresat și că lucrează la un proiect drag sufletului lui, cartea sa, s-a gândit că a deschis cutia Pandorei și că nu i s-au vindecat niște răni din trecut, dând vina, astfel, pe situație.

Acele clipe au trecut, iar recent a fost fotografiată în Vama Veche, în brațele unui bărbat, semn că iubește din nou și că, așa cum a spus chiar artista în vlogul său, există viață după divorț.

„După cum vedeți, ne găsiți divorțate, cu copii. Râdem, dar trăim în țara în care, dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap. Trebuie să mai stai să plângi! De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferința. Vor să te vadă la pământ. Și când nu mai suferi, spun: – Ah, dar trebuia să sufere mai mult- Așa e lumea”, a spus Andreea Bălan.

Ce i-a reproșat fostul soț?

„Comportamentul lui s-a schimbat din diferite motive. La un moment dat mi-a zis că la umbra unui copac nu crește nimic și de aceea am făcut și postarea aceea pe Facebook. Și m-am gândit ce vină am eu că sunt o femeie puternică?! Pe lângă muzică, eu mi-am dorit foarte mult o familie. Dacă eram axată pe carieră nu făceam doi copii sau nu eram cu el, nu făceam nunta”, declara Andreea Bălan, la ”XNS”, imediat după ce vestea despărțirii lor a ajuns în presă.

  • Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit acum 5 luni și își văd separat de vieților lor, cea mai prețioasă legătură care îi aduce împreună fiind fiicele lor, Ella Maya și Clara Maria. Procesul de divorț se află în prezent la Judecătoria Buftea.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI