16 dec. 2023 | 22:45

Ce spun părinții Iuliei Vântur despre faptul că fiica lor nu s-a măritat, deși are o relație de 10 ani: “Au înțeles că e important“

Monden
Ce spun părinții Iuliei Vântur despre faptul că fiica lor nu s-a măritat, deși are o relație de 10 ani: “Au înțeles că e important“
Ce spun părinții Iuliei Vântur despre căsătoria fiicei lor. Dezvăluirile făcute de actrița mutată în India.

Iulia Vântur a vorbit deschis despre o eventuală căsătorie cu partenerul său. Într-un interviu oferit presei românești, actrița din India a mărturisit și care este părerea părinților săi cu privire la această temă. Ce se întâmplă după 10 ani de relație în viața fostei jurnaliste de la Pro TV.

Decizia majoră luată de Iulia Vântur, în urmă cu peste 10 ani de zile

Iulia Vântur a șocat România când a anunțat că va renunța la cariera construită în televiziune pentru a se stabili în India, la partenerul său. A fost momentul în care, potrivit spuselor sale, a decis să facă din viața personală o prioritate. Așa se face că l-a urmat peste hotare pe bărbatul alături de care este și în prezent.

Fără îndoială, pentru fosta prezentatoare de la Pro TV lucrurile nu au decurs deloc ușor. În România, înainte de a activa în mass-media, Iulia Vântur a fost model. S-a bucurat de multă atenție din partea fanilor, însă odată cu mutatul în India, s-a lovit de numeroase prejudecăți.

Citește și: Iulia Vântur, adevărul despre viaţa din India. Nu e aşa roz cum credea toată lumea: „Lucruri care lipsesc”

Cum s-a acomodat fosta prezentatoare Pro TV în India

Iulia Vântur a recunoscut, în urmă cu mai mult timp, că și-ar fi dorit să rămână în umbră și să nu aibă parte de multă expunere în India, din cauza prejudecăților născute pe fondul relației sale cu Salman Khan. Străinii au privit-o pe româncă drept o fată simplă care voia să fure giuvaierul națiunii.

Din această cauză, Iuliei Vântur i-a fost foarte greu să se adapteze, din punct de vedere profesional, în India. A avut parte însă de foarte multă susținere din partea lui Salman Khan, după cum chiar ea a mărturisit. Actorul a crezut în ea și a ajutat-o să își construiască o imagine frumoasă în actorie.

Salman Khan a ajutat-o să își construiască o carieră stabilă

Așadar, viața profesională a Iuliei Vântur pare să fie stabilă. Fosta prezentatoare TV este acum actriță în India, dar și cântăreață, marcând deseori apariții virale pe scene. În contextul dat, mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu viața personală a vedetei. Va trece împreună cu partenerul său la următorul pas?

Iulia Vântur și Salman Khan au explicat deseori în spațiul public că nu se grăbesc să se căsătorească. Nu exclud ideea, însă momentul nu simt să facă acest pas. Se pare că cele două vedete se simt foarte bine așa cum sunt acum. Nu exclud nici măcar ideea de a avea un copil împreună.

Citește și: Iulia Vântur, prima declaraţie după ce s-a spus că este însărcinată. Așteaptă sau nu un copil cu Salman Khan? „Nu am fost la control” VIDEO

„Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită”

Pentru Salman Khan, mariajul nu a fost deloc obligatoriu. Pentru părinții Iuliei Vântur, crescuți în cultura românească, lucrurile au stat probabil un pic diferit. Totuși, actrița a mărturisit și care este atitudinea prezentă a părinților săi față de ideea de mariaj, după peste 10 ani de relație.

„Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a declarat iubita actorului indian Salman Khan, într-un interviu acordat revistei Viva.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Oana Zăvoranu a luat foc. Scoasă din minți de proces
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Se CONFISCĂ banii românilor. Anunț final la Guvern: Vrei să te judeci, plătești dublu
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro