13 sept. 2023 | 17:45

Iulia Vântur, prima declaraţie după ce s-a spus că este însărcinată. Așteaptă sau nu un copil cu Salman Khan? „Nu am fost la control” VIDEO

Monden
Iulia Vântur, prima declaraţie după ce s-a spus că este însărcinată. Așteaptă sau nu un copil cu Salman Khan?
S-a speculat că veeta este însărcinată,

Iulia Vântur a provocat controverse cu ultima sa apariție. Toți au crezut că este însărcinată, dar așteptau ca vedeta să confirme vestea. Artista a vorbit despre presupusa sarcină și a explicat cum stau lucrurile între ea și Salman Khan. Află dacă se mărește familia celor doi actori.

Iulia Vântur, adevărul despre sarcină

Iulia Vântur este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume. Se bucura de un mare succes când se afla în România, dar a înflorit cu adevărat când a plecat în India și s-a lansat în lumea artistică.

De curând, Iulia Vântur a avut o apariție pe covorul roșu, care a atras atenția tuturor celor care au văzut-o. Actrița din industria Bollywoodului a ales să poarte o rochie neagră, iar admiratorii ei au fost rapizi și i-au făcut o mulțime de complimente.

Mai mult decât atât, unii dintre ei au mers chiar mai departe, felicitând-o pentru burtica pe care a afișat-o, crezând că ar putea fi însărcinată. Astfel, vedeta a decis să clarifice situația legată de sarcină.

Într-o intervenție La Măruță, vedeta a explicat că a primit multe mesaje de felicitare din partea fanilor. Artista a explicat că nu știe să fie gravidă și nici nu a făcut un control în acest sens, dar este aproape convinsă că nu se pune problema de vreun copil.

„Știi, dintr-o dată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul. Din câte știu eu nu sunt însărcinată.

Să dăm vina pe rochie? Aveam faldurile alea pe rochie. A fost o poziție mai neobișnuită care a atras atenția, din câte știu nu sunt însărcinată, nu am fost la niciun control, din câte știu eu. Nu, glumesc, nu cred că sunt însărcinată așa că nu vă impacientați”, a spus vedeta la TV.

Iulia Vântur își dorește să devină mamă

Iulia Vântur a dezvăluit că își dorește să devină mamă, acesta fiind unul dintre principalele sale planuri. Vedeta a mărturisit că va fi o mamă responsabilă atunci când va veni momentul și dacă va fi cazul, dar nu pune presiune din acest punct de vedere.

Citește și: Anunţul făcut de Iulia Vântur după 10 ani de relaţie. Ce se întâmplă cu Salman Khan acum

„Îmi doresc o sarcină. Dacă se întâmplă, eu întotdeauna am considerat că copilul e un dar de la Dumnezeu, cu siguranță va fi prioritatea numărul unu, dacă se va întâmpla”, a mai spus Iulia Vântur.

Ce mai face Salman Khan

Prezentatorul Cătălin Măruță a vrut să afle ce face și partenerul artistei, Salman Khan. Iulia Vântur a dezvăluit că lucrurile merg bine între ei, dar ea este mult mai activă. Merge singură la evenimente, iar el își vede de planurile lui.

Te-ar putea interesa și: Ce a putut spune Loredana Groza despre Iulia Vântur. A surprins-o aşa pe iubita lui Salman Khan, după zvonurile despărţirii. Foto

„Muncește, e bine (Salman). În ultima vreme eu merg la evenimente și el stă acasă”, a afirmat fosta prezentatoare de televiziune.

S-a zvonit de mai multe ori că cei doi ar avea probleme în relație, dar se pare că totul merge bine între ei. Amândoi sunt foarte ocupați, motiv pentru care se întâlnesc destul de rar și nu prea au timp pentru ei.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Netflix pregătește o comedie fantastică: Despre aventurile unui bărbat divorțat. Video
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro