04 iul. 2021 | 17:53

Ce spun degetele de la picioare despre oameni. De cine trebuie să fugi neapărat

Diverse
Ce spun degetele de la picioare despre oameni. De cine trebuie să fugi neapărat
Ce spun degetele de la picioare despre oameni. De cine trebuie să fugi neapărat

Te-ai întrebat vreodată ce spun degetele de la picioare despre caracterul unui om? Așa cum chiromanția ne ajută să citim pe suprafața mâinilor viitorul unei persoane și o putem descrie în funcție de lungimea degetelor și intersectarea liniilor din podul palmelor, iată cum ne putem da seama de caracterul unui om doar după studierea degetelor de la picioare.

Ce spun degetele de la picioare despre oameni

Mihai Voropchievici a vorbit recent, la Antena 3, despre felul în care pot fi descriși bărbații în funcție de fizionomia degetelor de la picioare. Conform specialistului, această artă de a citi personalitatea unui om datează din India și China.

Degetul mare de la picior

Dacă degetul mare de la picior este mai lung decât celelalte degete, acest lucru indică faptul că persoana respectivă este extrem de inteligentă. Este un bărbat deștept cu înclinații creative, responsabil și independent, care poate finaliza cu succes orice proiect prestabilit. Singurul său defect este că atenția sa distributivă nu contituie întotdeauna un avantaj și se poate apuca de mai multe lucruri deodată fără să le termine la timpul stabilit.

Dacă degetul mare de la picior nu este mai lung decât celelalte degete, atunci avem de-a face cu un om solitar, care nu cere niciodată ajutor și preferă să-și rezolve mereu problemele de unul singur.

Al doilea deget de la picior

Specialistul Mihai Voropchievici spune că dacă al doilea deget de la picior este mai lung decât degetul mare, atunci avem de-a face cu un lider înnăscut, capabil să conducă orice. Cu toate astea, această persoană poate avea și un ego pe măsură.

Dacă degetul al doilea este mai mic decât cel mare înseamnă că avem un bărbat gânditor, calm, liniștit, în ton cu armonia și natura.

Al treilea deget de la picior

Cât privește al treilea deget de la picior, dacă un bărbat îl are mai lung decât celelalte degete, atunci este o persoană energică, inventivă dar şi aventuroasă. Este angajatul model care muncește din greu, este ambițios și puternic. Dacă degetul al treilea este mai mic, atunci ai de-a face cu un bărbat frivol și superficial, căruia nu-i plac angajamentele serioase.

Al patrulea deget de la picior

Bărbatul care are al patrulea deget de la picior mai lung decât celelalte este tradiționalist și familist, care va pune rudele, soția, copiii și părinții pe primul loc mereu. Sunt persoane cu suflet bun și extrem de vulnerabili. În opoziție, cei care au degetul al patrulea scurt sunt persoane care caută doar distracții.

Degetul mic de la picior

Cu cât degetul mic de la picior are o dimensiune cât mai redusă cu atât bărbatul respectiv fuge de responsabilități și se ascunde după fusta mamei sale. Este o persoană libertină, căruia nu îi surâd relațiile serioase.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Iubitul Elenei Udrea, decizie radicală. Cum va fi afectat copilul cuplului
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro