Ce șoc a trăit Sore la „Te cunosc de undeva”: „Nu aș fi avut nicio șansă” VIDEO (exclusiv)

Ce șoc a trăit Sore la „Te cunosc de undeva”: „Nu aș fi avut nicio șansă” VIDEO (exclusiv)
Sore a trăit un șoc la ,,Te cunosc de undeva''. Ce s-a întâmplat cu artista?

Sore a venit cu detalii pentru fani despre experiența la emisiunea ,,Te cunosc de undeva”. Celebra actriță și cântăreață se bucură de o nouă provocare alături de partenera sa cu care face o echipă reușită. Fanii sunt extrem de încântați de aparițiile lor din cadrul show-ului. Vedeta le-a oferit tuturor oamenilor care o iubesc și alte amănunte despre proiectul care a pus-o la încercare. ,,Nu aș fi avut nicio șansă”, a subliniat blondina. Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 1?

Sore, detalii despre experiența de la ,,Te cunosc de undeva”: „Nu aș fi avut nicio șansă”

Sore este pentru a doua oară la ,,Te cunosc de undeva”, dar recunoaște că personajele travesti încă îi dau mari bătăi de cap. Blondina a oferit mai multe detalii despre experiența inedită din cadrul emisiunii de la Antena 1.

Vedeta a povestit totuși că în timp ce muncește se distrează extraordinar de mult. Actrița a mai subliniat că dorește să facă cea mai bună variantă a sa în personajul oferit de ruletă. Cea din urmă a mai povestit fanilor că și-a dat seama cu ajutorul proiectului că ea ca bărbat nu ar fi avut nicio șansă.

,,Fetelor le este greu să se privească în oglindă băieți. Este ceva! Și la prima mea experiență la “Te cunosc de undeva” același sentiment l-am trăit atunci când am făcut personaj travesti, la fel simt și aici și îți dai seama nu îl primești pe Brad Pitt, primești tot felul și atunci nu e chiar plăcut. Mi-am dat seama că eu ca bărbat nu aș fi avut nicio șansă”, a declarat vedeta, pentru impact.ro. 

,,Nu e șocant pentru mine, e obositor”

Blondina a dezvăluit că stă la filmări chiar și 14 ore, dar în timpul acesta se distrează foarte mult alături de colegi și de jurați. Actrița susține că deși pare un timp îndelungat pentru unii, ea este obișnuită pentru că și în celebrul serial ,,Pariu cu viața” avea aproximativ același program. Mai mult decât atât, videoclipurile muzicale durează la fel de mult , așa că nu este nimic deranjant pentru aceasta.

,,Stau 14 ore la filmări. Deși par multe ore, eu sunt obișnuită, pentru că de o viață întreagă doar așa am lucrat. Și în “Pariu cu viața” tot la fel de mult filmam, videoclipurile la fel de mult durează. Nu e șocant pentru mine, e obositor, dar pentru că muzica e doar pretextul în acest show și restul e entertainment, distracția, crede-mă că e foarte plăcut să te distrezi 14 ore”, a mai spus Sore.