Ce soacră frumoasă are Speak de la Asia Express. Mulți cred că este, de fapt, sora Ștefaniei

Ștefania și Speak profită din plin de notorietatea adusă de show-ul fenomen, Asia Express, iar fanii au început să fie mult mai interesați de amănunte din viața cuplului, mai ales în ceea ce o privește pe viitoarea mireasă. Dacă și tu te-ai întrebat de la cine a moștenit bruneta frumusețea, găsești răspunsul în cele ce urmează. Sau mai bine, convinge-te singur!

Cum arată viitoarea soacră a lui Speak

Odată cu participarea la Asia Express, Speak și Ștefania au devenit extrem de îndrăgiți în rândul publicului, care i-a susținut pe tot parcursul competiției.

Printre cei mai înfocați fani ai cuplului au fost, bineînțeles, membrii familiei. Logodnica lui Speak are o mamă tânără de la care nu a moștenit doar frumusețea, ci și multe alte calități. Cu toate că preferă discreția atunci când vine vorba de familia sa, Ștefania nu s-a putut abține să facă publice câteva fotografii cu cea care i-a dat viață. Mulți spun că doamna Lili și „libelula“ lui Speak par mai degrabă surori, nu mamă și fiică!

Asemănarea dintre cele două este izbitoare, un element de contrast fiind părul. Spre deosebire de Ștefania, mama ei are podoaba capilară de un blond cenușiu. Cântăreața are o relație foarte apropiată cu mama ei, ambele pregătindu-se pentru cel mai important eveniment din viața fiicei sale: nunta.

Când va avea loc nunta?

După cum toți am aflat deja, Speak a cerut-o de soție pe Ștefania pe platourile de filmare a emisiunii Asia Express, iar frumoasa lui iubită a spus „Da“! Cei doi au purtat numeroase discuții despre mare eveniment, iar cântărețul a declarat că Ștefania va fi cea care se va ocupa de organizare.

Ea e mama Ștefaniei. Viitoarea soacră a lui Speak e la fel de frumoasă ca fiica ei
Ea e mama Ștefaniei. Viitoarea soacră a lui Speak e la fel de frumoasă ca fiica ei

„Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptam să treacă nebunia asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie. (…) E ca și luată, nu o să stam opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt Ștefania să se ocupe. O las pe ea să organizeze“, a declarat viitorul mire pentru televiziuni.

Tânăra gălățeancă și Speak s-au cunoscut în timpul filmării videoclipului „Libelula“, de unde și porecla pe care a primit-o ulterior artista.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI