Ozana Barabancea s-a enervat. Revolta designerului după ultimele reacții din online

Ozana Barabancea, mesaj acid pentru fanii ei care o critică non-stop

Ozana Barabancea a răbufnit la adresa celor care o critică aspru, în fiecare zi și care nu pierd niciun detaliu din fotografiile postate de vedetă. Mulți parcă nu au ce face, decât să stea să analizeze detaliile din viața cântăreței. Ei bine, aceasta a suportat cât a putut, dar a răbufnit recent pe o rețea de socializare.

Ozana Barabancea, mesaj acid pentru fanii ei care o critică non-stop

Criticată parcă mai aspru decât înainte să slăbească, Ozana Barabancea le-a dat o lecție așa-zișilor săi prieteni de pe internet, care nu fac altceva decât să critice. Ba că pozele ei sunt editate prea mult, ba că s-a îmbrăcat cu haine care nu o avantajează, mereu se găsește cineva care să-i dea lecții celebrei cântărețe.

Ozana a avut grijă să le explice tuturor că postează ce vrea și nu o interesează părerea lumii. Având o personalitate puternică, artista este sigură pe ea, iar comentariile răutăcioase nu o ating și nu o schimbă.

Ozana Barabancea, mesaj acid pentru fanii ei care o critică non-stop
Ozana Barabancea, mesaj acid pentru fanii ei care o critică non-stop

”Amabililor, inteligenților, înțelepților, imaturilor, naturalilor, neprihăniților, pioșilor”

Sătulă să primească lecții de viață de la internauți, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a scris un mesaj foarte acid pentru toți cei care vor să o „învețe” cum să își trăiască viața. Mai mult, aceasta a spus că mulți și-ar dori să fie măcar o zi din viața lor Ozana Barabancea!

„Bună dimineața, amabililor, inteligenților, înțelepților, imaturilor, naturalilor, neprihăniților, pioșilor! Semnez Eu, păcătoasa, editata, artificiala, obraznica! Ce bine că SUNT! Lăsați mesajele de “lupi moraliști și sfătoșii satului”! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Și îmi permit să pun ce poze vreau!

Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea. Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi !”, a adăugat vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI