Ce sfat i-a dat Ștefan Bănică jr. lui Radu. Chiar tânărul a dezvăluit acest detaliu

Ce sfat i-a dat Ștefan Bănică jr. lui Radu. Chiar tânărul a dezvăluit acest detaliu
Ce sfat i-a dat Stefan Banica jr. lui Radu. Chiar tanarul a dezvaluit acest detaliu

Ștefan Bănică jr. are o relație specială cu fiul acestuia, Radu. Deși tânărul recunoaște că faima tatălui său i-a adus și părți bune, dar și unele rele, Radu Bănică îi poartă un respect deosebit părintelui său. Recent, adolescentul a dezvăluit ce sfat important i-a dat Ștefan Bănică jr. Iată ce a declarat Radu.

Radu Ștefan Bănică, declarații speciale despre tatăl său

Radu Ștefan Bănică este fiul cel mare al celebrului cântăreț și actor Ștefan Bănică Jr. Acest lucru vine la pachet cu mari beneficii, dar și cu responsabilități. Tânărul artist a confirmat asta în cel mai recent interviu pentru Antena Stars. Totodată, fiul celebrului cântăreț a dezvăluit cel mai important sfat pe care l-a primit de la tatăl său, dar și de la mamă.

Deși există momente în care simte presiunea numelui său de familie, care are o rezonanță importantă în România, Radu Bănică rămâne recunoscător că s-a născut într-o familie de artiști.

„E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei”, a precizat Radu Ștefan Bănică, la Antena Stars.

Cel mai important sfat primit de la Ștefan Bănică Jr.

Odată cu trecerea timpului, Radu Bănică a primit numeroase sfaturi de la părinții săi. Însă, unul dintre cele mai importante face referire la calitatea umană. Tânărul a precizat că atât juratul X Factor, cât și mama lui i-au spus, în mare, aceleași lucruri.

„Mi l-a dat și mama, mi l-a dat și tata: să stau în banca mea, să nu fiu o formă fără conținut și să mă distrez”, a declarat fiul lui Ștefan Bănică jr.

Cum au fost surprinși cei doi

Radu Bănică este văzut destul de des în compania părintelui său drag, chiar dacă nu mai este un copil. Ori de câte ori au ocazia, cei doi se relaxează cu prietenii în oraș. De curând, Radu și Ștefan au fost văzuți de paparazzi la o cafenea din Capitală.

Artistul demonstrează încă o dată că este un tată de nota 10! Deși juratul de la „X Factor” are trei copii din căsnicii diferite, acesta nu face diferențe. Imaginile surprinse recent demonstrează acest lucru. Tatăl și fiul au ieșit împreună la terasă din Capitală. Cei doi s-au îmbrăcat lejer, dar niciunul nu și-a uitat acasă ochelarii de soare. Ștefan Bănică jr. și-a asortat ținuta și cu o șapcă albă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI