Ștefan Bănică, reacție necontrolată la X Factor: ‘Râdeți ca proștii’. Ce i-a făcut și unui concurent

Ștefan Bănică, reacție necontrolată la X Factor: ‘Râdeți ca proștii’. Ce i-a făcut și unui concurent
Stefan Banica, reactie necontrolata la X Factor

Situație incredibilă în cadrul celei mai recente ediții X Factor România. Artistul Ștefan Bănică și-a uimit colegii de la pupitrul juriului. De ce s-a enervat celebrul rockstar. Fanii au auzit totul. Cine este concurentul care l-a deranjat.

Ștefan Bănică a răbufnit la X Factor România

A treia ediție a sezonul 10 X Factor România s-a lăsat cu scântei la Antena 1, după ce Ștefan Bănică și-a pierdut calmul și a răbufnit la adresa unuia dintre concurenții care se aflau pe scenă, în fața sa. Gabriel Florian Găliceanu a creat controverse după ce s-a prezentat în cadrul celebrei emisiuni cu o compoziție proprie care i-a lăsat mască pe jurați.

Versurile melodiei compuse de participantul de la X Factor România au creat anumite controverse, iar Ștefan Bănică nu a putut rămâne indiferent față de momentul care l-a făcut să oprească prestația concurentului.

Motivul a fost destul de simplu. Juratului nu i-a plăcut atitudinea pe care Gabriel Florian Găliceanu a avut-o pe scenă. În timp ce cânta o piesă rap, concurentul avea privirea în pământ, lucru care l-a deranjat cumplit pe juratul Ștefan Bănică. Soțul Laviniei Pîrva nu s-a putut abține și l-a apostrofat deîndată pe băiat, folosind un limbaj colocvial. Colegii săi de la masa juriului i-au atras atenția.

„Gabi, în  momentul în care te uiți doar în jos o să găsești un c***t, o să găsești nimic!”, a spus indignat Ștefan Bănică.

„Hiiiii, domnu’ Ștefan, ăsta e vocabular de X Factor? Măi, suntem la televizor!”, au completat colegii săi jurați.

„Nu au ce căuta în contextul ăsta atâta timp cât tu nu îmi dai mie senzația că ești aici. Fii cu mine frate, ia-mă cu tine, uită-te la noi! Nu mă deranjează cuvintele, mă deranjează când nu au conținut. De astea te-am oprit!”, a continuat Ștefan Bănică.

Cum i-a certat Ștefan Bănică pe colegii săi jurați de la X Factor România

Colac peste pupăză, Ștefan Bănică i-a reproșat concurentului faptul că versurile melodiei pe care a compus-o nu sunt adecvate formatului X Factor România.

În timp ce Delia, Loredana și Florin Ristei s-au amuzat teribil pe seama momentului, artistul nu s-a putut abține și le-a atras atenția colegilor săi.

Ștefan: Ce râdeți, mă, ca proștii?

Florin Ristei: Chiar ca proștii râdem!

Ștefan: Ăștia fac mișto, înțelegi? Ți-i și prezint! Lupul fără păr (n.r. Florin Ristei), vulpea cu coada ștearsă (n.r. Delia) și păunul ursăreasă (n.r. Loredana Groza), iar eu… coiotul! Nu vă mai hliziți!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI