Ce semnificație are tatuajul Antoniei din decolteu. Mulți spun că aduce ghinion, dar ea a ținut musai să-l aibă

Autor: Nechifor Ioana - 15:43, 16 aug. 2019
Antonia ascunde un tatuaj special în zona decolteului

Frumoasa cântăreață Antonia le-a dezvăluit fanilor unul dintre tatuajele ei bine ascunse! În zona decolteului, vedeta a ales un model, pe care mulți superstițioși se feresc să-l aibă. Ea însă a trecut peste ce se spune, iar acum și-l etalează cu mare mândrie.

Ce semnificație are tatuajul Antoniei din decoleteu

Este, fără îndoială, una din cele mai frumoase femei din țară, iar imaginile postate de Antonia pe rețelele de socializare demonstrează din plin acest lucru.

Una din cele mai recente ipostaze, în care a apărut cântăreața, a pus fanii pe jar. Cu decoleteul la vedere, Antonia le-a dezvăluit internauților unul dintre tatuajele sale bine ascunse.

Este vorba despre cifra 13, simbol care apare într-o zonă intimă. Artista a dezvăluit ce reprezintă acest tatuaj pentru ea.

Este cifra 13, data de naștere a lui Alex Velea, îmi poartă noroc”, a spus Antonia, demonstrând astfel că orice regulă își are excepția și că, în cazul ei, această cifră nu e deloc cu ghinion.

 Ce semnificație are tatuajul Antoniei din decolteu. Mulți spun că aduce ghinion, dar ea a ținut să-l aibă

Ce semnificație are tatuajul Antoniei din decolteu

Vedeta a profitat de prilej și a apărut în fața fanilor în trei ipostaze diferite: blondă, roșcată și șatenă. Ei au fost puși să aleagă look-ul preferat.

Antonia și copiii ei, formula completă = Love

Antonia și copiii ei, împreună. Visul artistei s-a împlinit
Antonia și copiii ei, împreună

Antonia a fost în al noulea cer, când și-a ea și copiii ei au ajuns împreună. Vedeta a postat o imagine, în care radiază de fericire, alături de Maya, fiica ei și a lui Vincenzo Castellano, și cei doi băieți, pe care îi are împreună cu Alex Velea.

Cea mai fericită femeie din lume!„, este mesajul care descrie perfect fotografia, ce a reușit să strângă 260.000 de aprecieri din partea fanilor.

Fanii i-au trimis numeroase mesaje prin care o felicitau, inclusiv comentarii au fost și din partea colegelor ei de breaslă.

Yasssss!„, a scris Inna.

Cea mai tare poză ever! Love„, a scris și cântăreața Ana Adam.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI