Ce secret incredibil a avut Emi Pian. A făcut anunțul fix înainte să moară

Cine era Emi Pian, interlopul omorât aseară. Cum a devenit foarte cunoscut

Emi Pian a avut un secret teribil. Interlopul a făcut anunțul chiar înainte să moară. Decesul lui Emi Pian, șeful clanului Duduianu din București, a fost declarat după ce un clan rival s-a năpustit asupra lui după un joc de barbut.

Secretul incredibil al lui Emi Pian. A făcut anunțul înainte să decedeze

Interlopul Emi Pian a făcut anuțul incredibil cu câteva zile înainte să moară, într-un live alături de prietenii săi, copiii și rudele sale. Acesta petrecea și se bucura de viață, fiind și ultima apariție a sa în spațiul public înainte de uciderea sa. Pe lângă faptul că s-a băut, petrecăreții s-au simțit bine și au făcut dedicații cu bani mulți, una dintre ele fiind chiar pentru tatăl lui, care acum se află în închisoare.

Vreau să pun o melodie pentru tăicuțul meu, viața mea, inima mea. Omul ăsta pentru mine nu reprezintă decât tot. Pun o melodie și după aia faceți tot”, a fost dedicația lui Emi Pian, care, din păcate, s-a dovedit a fi și ultima.

Secretul lui Emi Pian ar fi zguduit România

De asemenea, Emi Pian a dorit să își stimuleze urmăritorii să îi vizioneze live-ul într-un număr cât mai mare, motiv pentru care a anunțat că va face o dezvăluire ce va zgudui România din temelii. Din păcate însă, acesta nu a mai apucat să lanseze anunțul șoc.

Când ajungem la 1.000 (n.red. urmăritori pe live) o să auziți ce n-ați auzit nici voi, nici capitala, nici IGP, nici…tot. Oricum, îi respect pe toți, respect Poliția Română, fără ei nu am putea să ne facem treaba.

Emi Pian, resuscitat timp de două ore

Intră lumea peste noi în casă. Fără ei nu am putea să existăm. Cât timp există ei, existăm și noi. Pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă strada”, a fost mesajul lui Emi Pian, cu o ușoară urmă de ironie la adresa poliției.

Emi Pian a decedat la primele ore ale acestei dimineți, după nu mai puțin de două ore de manevre de resuscitare, însă fără succes.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI