Ce secret are Inna în relația cu Deliric. S-a aflat abia acum ce face artista

Frumoasa cântăreață Inna are un secret în relația cu Deliric. S-a aflat abia acum ce face artista ori de câte ori se află în preajma iubitului ei faimos. Mărturisirea artistei este una surprinzătoare, în contextul în care, în general, atât ea, cât și partenerul ei sunt discreți în ceea ce privește viața lor amoroasă.

Inna a ținut ascuns un detaliu despre relația cu Deliric

Amândoi sunt vedete și lucrează într-un domeniu foarte stresant, ce implică multe deplasări la concerte în țară și în străinătate, filmări, apariții TV etc. Însă, în ciuda acestui lucru, Inna și Deliric reușesc să aibă o relație frumoasă de dragoste.

Deși nu stau tot timpul împreună, Inna și Deliric pun mare preț pe câteva ingrediente care consolidează relația lor de iubire. Fără încredere, respect, iubire, susținere și răbdare, nu poate funcționa povestea lor amoroasă.

”Nu există o rețetă și mă feresc de sfaturi, soluții, cum se face. Fiecare persoană e diferită, fiecare cuplu e diferit, așa că tot ce pot să spun e că sunt câteva ingrediente de bază: încredere, respect, iubire, susținere, răbdare”, a mărturisit cântăreața cu renume internațional.

Ce le place să facă în timpul liber. Artista dă din casă

În afară de dragostea pentru muzică, pe Inna și Deliric îi mai leagă ceva, și anume pasiunea pentru călătorii. Unde mai pui că, uneori, mai dau în mintea copiilor și se plimbă cu skateboard-ul prin Capitală. De asemenea, relația lor funcționează deoarece amândoi pun preț pe ce își dorește celălalt și obișnuiesc să se surprindă reciproc cu ”lucruri drăguțe, simple”.

„Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică”, a povestit vedeta despre relația pe care o are cu Deliric.

„Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, a mai spus solista.

Inna revine la PRO TV

Inna poate fi văzută, din 9 septembrie, la emisiunea ”Masked Singer”, de la Pro TV. Cântăreața a spus că este foarte entuziasmată de faptul că va fi iar ”detectiv” în cadrul noului sezon.

”Mă declar pur şi simplu entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de ‘Masked Singer’, un proiect extraordinar de televiziune, în care mă distrez alături de colegii mei, în care descoperim personaje, povești savuroase şi măști spectaculoase. Iar telespectatorii nu vor regreta niciun moment reîntâlnirea cu noi, fiindcă dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare!”, a precizat tânăra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI