Ce se va întâmpla cu George Buhnici după declarațiile făcute. Un psiholog îi dă cea mai proastă veste

Ce se va întâmpla cu George Buhnici după declarațiile făcute. Un psiholog îi dă cea mai proastă veste
Ce se va întâmpla cu George Buhnici după declarațiile făcute.

Ce se va întâmpla cu George Buhnici după declarațiile făcute. Psihologul Radu Leca a explicat ce consecințe va avea de suportat fostul realizator TV, după declarațiile controversate. George Buhnici a spus despre soția sa, Lorena, că arată „ca o minoră”, și le-a criticat pe femeile care merg la mare că au vergeturi și celulită. Cum a comentat însă psihologul Radu Leca situația în care se află acum George Buhnici.

Ce se va întâmpla cu George Buhnici după declarațiile făcute

George Buhnici a stârnit un scandal imens, după afirmațiile făcute în timp ce se afla la festivalul Neversea.

“Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. (…) Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici la Antena Stars.

Psihologul Radu Leca a comentat postura în care se află acum George Buhnici.

„Toată lumea s-a întors împotriva lui Buhnici, pe bună dreptate, din cauza tipului de atitudine pe care l-a avut în două rânduri diferite.

Prima oară, domnul Buhnici se afla la un festival și fiind surescitat din cauza soției, oamenii au mers pe ideea că a fost absolut nefericită declarația sa, care făcea referire la 3 cuvinte speciale, greu de tolerat pentru familiști, respectiv ț*** și b*** și cuvântul minoră.”, a spus psihologul Radu Leca, în exclusivitate, pentru Ego.ro. 

 „Să își găsească viitorul într-o altă țară, nu la noi”

În ce privește a doua declarație făcută, despre cum arată femeile care merg la mare, psihologul Radu Leca a spus că prima reacție a societății ar putea fi prin a-i întoarce spatele vloggerului. Psihologul Radu Leca a dat și exemplul BCR, care a anunțat azi că a renunțat la colaborarea cu George Buhnici:

“Dar a doua declarație cu care a ieșit la rampă domnul Buhnici l-a incriminat în totalitate, dovedind faptul că declarațiile care au fost realizate în timpul festivalului, au fost, din păcate, și gândite.

Prima reacție pe care trebuie să o aibă societatea este să îi întoarcă spatele domnului Buhnici, iar acesta să își găsească viitorul într-o altă țară, nu la noi. Faptul că este persoană publică și că astăzi BCR-ul a renunțat la serviciile sale îl va propulsa într-un întuneric absolut pe acest domn, iar în anii ce vor urma, opinia publică îl va uita în totalitate.”, a spus Radu Leca.