Ce se va întâmpla cu conacul lui Ion Dolănescu. Dragoș, fiul lui, a făcut anunțul trist EXCLUSIV

Ce se va întâmpla cu conacul lui Ion Dolănescu. Dragoș, fiul lui, a făcut anunțul trist EXCLUSIV
Conacul lui Ion Dolănescu a fost scos la vânzare de Dragoș, moștenitorul lui

Dragoș Dolănescu a intrat în posesia casei de vacanță din Sinaia a regretatului Ion Dolănescu, în 2017, după un proces lung și întortocheat cu fratele său, Ionuț Dolănescu. Stabilit în Costa Rica, unde speră ca într-o bună zi, să ajungă președintele țării, Dragoș a scos la vânzare imobilul de la munte. ”Am găsit un doritor, este vorba despre un român stabilit în America și care a îndrăgit muzica tatălui meu!”, ne-a spus Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Dragoș a intrat în posesia vilei după un proces de 8 ani cu fratele lui, Ionuț Dolănescu

Dragoș și Ionuț s-au luptat 8 ani pe moștenirea de 1 milion de euro a tatălui lor, Ion Dolănescu. Solistul de muzică populară a încetat din viață acum 12 ani, în urma unui infarct. La finalul procesului, casa din strada Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro, i-a revenit lui Ionuț, iar vila din Sinaia, de peste 250.000 de euro, a primit-o Dragoş.

Ei au mai avut de împărțit casa şi terenul din Str. Hagi Dina, evaluate la 6.000 de euro, casa cu teren de la Butimanu, de 5.500 de euro, și câteva terenuri în Tunari, evaluate la suma de 61.000 de euro. Drepturile de autor, estimate la peste 70.000 de euro, i-au revenit doar lui Ionuț.

Dragoș Dolănescu:”Vrea să cumpere vila din Sinaia un român stabilit în America!”

În timp ce Ionuț s-a mutat cu soția și cu cei 3 copii ai lor în casa din Strada Caimatei, unde a trăit Ion Dolănescu, iată că Dragoș nu a dormit nici măcar o noapte în vila din Sinaia unde, odinioară, celebrul lui tată organiza petreceri cu zeci de prieteni, până-n zori:

”Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate”, ne-a spus Dragoș Dolănescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Cine dorește să preia această casă, cu tot cu amintiri și cu tablourile regretatului solist de muzică populară?

”Este vorba despre un român stabilit în America, el dorește să o cumpere. Este foarte încântat de imobilul cu 15 camere și grădină, cu atât mai mult cu cât a îndrăgit și muzica tatălui meu. O să o vând cu 500.000 de euro, este foarte spațioasă, se poate transforma într-un han”, ne-a mai declarat fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Dragoș locuiește cu chirie în Costa Rica, unde este deputat

Cu toate că Dragoș Dolănescu este un vestit politician în Costa Rica și speră ca, într-o bună zi, să devină și președintele țării, el nu deține acolo o casă proprietate personală:

”Locuiesc cu chirie, cu soția și cu băieții mei, Ion și Darius. Din suma pe care o voi primi pe vilă le voi cumpăra case și celor trei copii ai mei, ca amintire de la bunicul lor”, a mai adăugat Dragoș, pentru Impact.ro.

Dragoș este deputat, în Costa Rica: ”Iubesc oamenii, îl moștenesc pe tatăl meu”

Dragoș este preocupat, în calitate de deputat, de situația grea din Costa Rica unde pandemia de Covid-19 a făcut ravagii:

”Avem peste 1 milion de șomeri, nu au ce mânca, noi, ca politicieni, trebuie să le asigurăm mâncarea, le ducem tuturor saci cu făină, cu orez, cu fructe. Turismul este pe butuci, mulți din asta trăiau, acum trebuie să le găsim noi locuri de muncă, să ne reorientăm spre alte domenii de activitate. Iubesc oamenii, îl moștenesc pe tatăl meu, și el a cochetat cu politica”, ne-a mai dezvăluit Dragoș, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI