Ce se va întâmpla cu 3 zile înainte de Ajunul Crăciunului. Predicțiile astrologului care a anticipat pandemia

Astrologul britanic, Jessica Adams, a uimit prin predicțiile sale exacte

Astrologul Jessica Adams a prevestit ce se va întâmpla cu adevărat în următoarele șase luni. Astrologul spune că actuala criză se va încheia anul viitor, atât în Marea Britanie, cât și în restul lumii.

Predicțiile astrologului care a anticipat pandemia

Într-un articol publicat de de DailyMail, Jessica Adams a prezis sfârșitul crizei actuale, de-abia pentru anul viitor. Publicația britanică releatează faptul că Jessica Adams ar fi anunțat situația actuală, cu un an în urmă. Știind ce se va întâmpla, astrologul a povestit că și-a abandonat casa din Londra și s-a mutat în Tasmania, unde acum locuiește singură cu doi câini.

”Știam ce urmează. Mi-am urmat propriul sfat. Eram foarte atentă. Uneori trebuie să suni alarma și asta am făcut.”, a declarat Jessica Adams.

Astrologul Jessica Adams a prezis ce se va întâmpla cu 3 zile înainte de Ajunul Crăciunului

La începutul anului, Jessica Adams a prezit o ”surpriză de octombrie”. Se referea la alegerile prezidențiale din SUA care ar putea ajunge să fie „căderea lui Trump”, scriind: ”Surpriză de octombrie? Vedem acest ciclu când președinții, prim-miniștrii, premierii și senatorii sunt votați. Imbolnăvește-te si demisionează.” În același context astrologul a mai făcut și alte predicții, referitoare la perioada sărbătorilor de iarnă de anul acesta, predicția nefiind una chiar negativă.

”Va fi Crăciunul și va fi un Crăciun fantastic. Lucrurile încep să se schimbe cu aproximativ trei zile înainte de Ajunul Crăciunului. Vom vedea cicluri pe care nu le-am mai vedăzut de zeci de ani. Totul are legătură cu prietenii și grupuri, și despre securitatea globală. În cele din urmă, punem Pământul pe primul loc!”, spune Jessica

Ce se va întâmpla cu 3 zile înainte de Ajunul Crăciunului. Predicțiile astrologului care a anticipat pandemia
Jessica Adams a prezis anul trecut actuala pandemie (foto: DailyMail.uk)

Pentru cei care nu știu, spune Adams, astrologia este un sistem vechi de 4.000 de ani, care studiază alinierea stelelor și a planetelor pentru a prezice viitorul. Jessica Adams o descrie ca fiind „complet non-științifică”, și care se întâmplă o singură dată.

”Nu respectă statisticile și nu le puteți rula printr-un computer folosind statistici. Vă uitați la o efemeridă, o colecție uriașă de date din 1.900 până în 2050 și căutați modele. Astrologia este doar istorie și istoria se repetă.”, a mai precizat Jessica Adams.

Pentru o lungă perioadă de timp, astrologia a fost luată în serios. În secolul al XVII-lea astrologul William Lilly a prezis Marele Incendiu din Londra din 1.666, înainte de a fi respins de oamenii de știință la începutul secolului al XX-lea ca nebun de legat. Este din ce în ce mai populară astăzi, iar o mare parte din populația lumii își citesc și cred regulat în horoscop.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI