Ce se poate întâmpla cu Survivor România 2021 după plecarea lui Culiță Sterp. Moroșanu, ipoteză interesantă EXCLUSIV

Ce se poate întâmpla cu Survivor România 2021 după plecarea lui Culiță Sterp. Moroșanu, ipoteză interesantă EXCLUSIV
Moroșanu crede că plecarea lui Culiță nu va afecta emisiunea

Ieşirea concurenților cu nume sonore din emisiunea-concurs Survivor România 2021 (Kanal D), nu va afecta nicidecum succesul producţiei tv. Cel puțin așa crede Cătălin Moroşanu, fost concurent. Marele sportiv e de părere că ediția din acest an va fi câștigată de o fată, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, când solista Elena Ionescu a intrat în posesia marelui trofeu: ”Ele rămân eroinele show-ului”, ne-a spus Cătălin, pentru Impact.ro.

Ce se poate întâmpla cu Survivor România 2021 după plecarea lui Culiță Sterp

Ieşirea lui Culiţă Sterp din competiția Survivor România 2021 este egală, după părerea multora, cu plecarea ultimului “macho” dintre cei aliniaţi iniţial la startul competiţiei, în urmă cu aproape 6 luni. Rând pe rând, pe parcursul primăverii, Cătălin Moroşanu, Jador şi Culiţă Sterp au părăsit competiţia din Republica Dominicană.

Lor li se alăturase şi Costi Ioniţă, eliminat însă printre primii. Cătălin Moroşanu crede însă că dispariţia bărbaţilor puternici nu va face mai puţin atractivă emisiunea:

“Publicul celor de la Survivor România 2021 este deja stabilizat. Au trecut multe luni peste concurs şi lumea ştie deja ce vrea. A fost o perioadă în care au existat şi ceea ce se poate numi vedete, iar unele dintre ele au plecat acasă. Însă publicul, nu. E acolo, prezent la întâlnirea cu eroii săi, orice nume ar purta aceştia”, ne-a mărturisit Cătălin Moroșanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

“Sunt la curent cu mişcările de ultimă oră de la Survivor”

Cătălin spune că, din postura de simplu telespectator, continuă să urmărească emisiunea.

“Sunt la curent cu mişcările de ultimă oră de la Survivor. Personal, nu m-a surprins plecarea lui Culiţă. El vorbea încă de acum vreo 2 luni despre intenţia de a fi acasă, lângă soţie, în momentul în care ştia că trebuie să-i vină pruncul pe lume.

Sigur, dorinţa asta a fost mai puternică decât competiţia. Şi îl înţeleg pe deplin, fiindcă familia e totuşi ceva mai puternic decât dorinţa de aventură, de necunoscut, de câştig, de faimă sau financiar. Mai mult, familia este chiar şi peste valoarea unui contract, în unele cazuri.

După cum, mai cred şi că ştirea conform căreia durata emisiunii urma să se prelungească şi pe parcursul lunii iunie, a fost, mai mult ca sigur, picătura care l-a ajutat să încline balanţa”, ne-a mai mărturisit Cătălin Moroşanu.

”Fetele sunt eroii acestui gen de emisiune”

Pe de altă parte, Moroşanu nu se arată deloc deranjat ca, şi la finele celui de-al doilea sezon al emisiunii, tot o fată să se încoroneze cu laurii competiţiei.

“În fapt, dacă stăm şi ne gândim cu atenţie, fetele sunt eroii acestui gen de emisiune. A trăi acolo, în condiţii deseori la limită de igienă, în care te confrunţi cu diverse provocări, inclusiv cu acea perioadă din lună când trebuie să treci prin efectele menstruaţiei, nu e deloc simplu. Iar probele fizice sunt o provocare suplimentară pentru fete. Aşa că, dacă va câştiga tot o fată, jos pălăria, în faţa ei! Nu văd niciun motiv de supărare!”, a conchis Cătălin Moroşanu, fost concurent la Survivor România 2021.

Anul trecut, marele câştigător s-a numit Elena Ionescu. Ea a reuşit să intre în posesia marelui premiu de 250.000 de lei, echivalentul a circa 50.000 de euro. Cu aceşti bani, dar şi din alte economii, ea şi-a cumpărat un apartament într-o zonă centrală a Bucureştiului, unde locuieşte din toamna trecută împreună cu băieţelul ei, Răzvan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI