Ce se întâmplă la parastasul de 40 de zile al lui Petrică Mâțu Stoian. Decizia e surprinzătoare

Ce se întâmplă la parastasul de 40 de zile al lui Petrică Mâțu Stoian. Decizia e surprinzătoare
Unde va avea loc parastasul de 40 de zile al lui Petrica Mitu Stoian

Au trecut 40 de zile de la moartea unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară din România. Regretatul Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață în data de 6 noiembrie, lăsând o întreagă țară în doliu. Reamintim că reputatul cântăreț ajunsese la o clinică privată din Reșița, unde începuse un tratament post-COVID. Familia și impresarul celebrului cântăreț vor organiza două pomeni separate în memoria lui Petrică Mâțu Stoian.

Unde va avea loc parastasul de 40 de zile al lui Petrică Mâțu Stoian

Sâmbătă, 11 decembrie, se împlinesc 40 de zile de la trecerea în neființă a artistului Petrică Mâțu Stoian, iar surorile sale i-au organizat parastasul și o pomană în localitate de baștină a regretatului interpret de muzică populară.

Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, va organiza și el un parastas la Craiova, pentru veșnica pomenire a unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României. Cunoscuții cântărețului se vor consulta, deoarece parastasurile de 40 de zile se vor realiza separat.

„O să consult și familia să decidem, că nu suntem hotărâți deocamdată. Facem parastas separat, noi o să facem separat, noi facem la Isverna la țară, iar aici la Craiova face dumnealui. Nu facem deodată toți, noi o să facem cu oamenii de la țară acolo”, a declarat una dintre surorile cântărețului.

Impresarul artistului vrea să încheie conflictul cu familia regretatului interpret Petrică Mâțu Stoian

Deși au existat numeroase conflicte între Doru Gușman și familia lui Petrică Mâțu Stoian, impresarul regretatului cântăreț de muzică populară le-a mărturisit jurnaliștilor de la Fanatik că le-a invitat și pe surorile artistului la pomana pe care o organizează în Craiova, semn că vrea să îngroape securea războiului, sperând ca acestea să revină la sentimente mai bune.

„Da, așa este. Mâine facem parastasul de 40 de zile. Vor fi prezenți oamenii care chiar l-au iubit pe Petrică. Sunt 100 și ceva de persoane invitate. Eu am invitat pe toată lumea. Și pe surorile lui.

Chiar mi-aș dori să vină. Eu nu port dușmănie și îmi doresc să fie prezenți cei din familia lui Petre. Tot ce am luat, le dau lor de pomană. Dacă vin, lor le voi da tot”, a spus Doru Gușman, pentru sursa citată.

Fostul impresar al artistului este de părere că trebuie respectată memoria lui Petrică Mâțu Stoian, motiv pentru care va înceta conflictul cu familia acestuia, față de care spune că nu are niciun fel de resentimente.