Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea despre averea artistului. A fost acuzat că a luat-o toată

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea despre averea artistului. A fost acuzat că a luat-o toată
Ce spune despre garsoniera lasata de cantaret

După ce sora lui Petrică Mâțu Stoian l-a acuzat pe impresarul acestuia că a încercat să rupă legătura dintre artist și familie și că a fost influențat să își treacă bunurile pe firma lui, Doru Gușman a vorbit despre acuzațiile aduse și a clarificat problema. Se pare că este scandal pe averea de un milion de euro lăsată în urmă de regretatul interpret.

Reacția lui Doru Gușman, după ce sora lui Petrică Mâțu Stoian l-a acuzat că i-a luat averea

Maria Tăchilă l-a acuzat pe Doru Gușman că l-a îndepărtat pe Petrică Mâțu Stoian de familia lui. Sora artistului a spus că impresarul a trăit pe spatele cântărețului și că i-a luat toată averea. Acum, Doru Gușman se apără.

„Este minciună 100%! Este minciună 100%! Deci dacă ea a spus așa ceva, minte! Cum să fie adevărat așa ceva? Eu nu am nimic de moștenit de la el, eu ce am, am casa mea.

El nu mi-a făcut niciun fel de act. Omul nu știa că moare. Nu este adevărat! Casa este pe numele lui.

Bunurile care sunt pe firmă sunt acolo, se pot verifica, nu este problemă. Nu am pus stăpânire pe nimic.

Să facă taxa de succesiune și să intre în posesia bunurilor. Suntem 50%, în firma administrator, în una este Petrică Mîțu Stoian cu mine și în cealaltă este el cu soția mea, care nu mai este”,  a spus impresarul interpretului.

El a vorbit și despre zvonurile conform cărora ar umbla cu mașina regretatului artist, după moartea acestuia.

„Nu este autoturismul lui, este autoturismul nostru, este pe firmă, este al firmei unde suntem amândoi administratori. De unde știe dânsa că este numai al lui.”, a declarat Doru Gușman.

Ce spune impresarul despre garsoniera lăsată de artist

De astfel, el neagă faptul că fiica lui ar avea un cabinet stomatologic în garsoniera lăsată de Petrică Mâțu Stoian, spunând că artistul nu a lăsat nicio garsonieră.

Nu a lăsat Petrică Mîțu Stoian nicio garsonieră. Vedeți ce nebunii spun (…) „E o altă minciună (n.r. Că interpretul i-a lăsat garsoniera Andreei Gușman), deci numai minciuni sunt!

Exact cum spuneau că este casa pe firmă, că este apartamentul de 400.000 de euro în Primăverii, că este al doilea apartament la mare, astea sunt doar minciuni”, a adăugat el.

Cât despre faptul că i-ar fi interzis artistului să își vadă familia, el a spus că Petrică nu l-a întrebat niciodată despre așa ceva.

„Cum adică nu i-am lăsat eu? Dacă ei au vrut să se vadă în benzinărie, s-au văzut în benzinărie. Petre nu m-a întrebat niciodată.

Nu s-a stârnit, nu a apărut vreun război intern”, a spus Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI