Fiica lui Alin Oprea continuă să își umilească tatăl. Tot internetul a văzut ce i-a făcut solistului

Fiica lui Alin Oprea continuă să își umilească tatăl. Tot internetul a văzut ce i-a făcut solistului
Fiica lui Alin Oprea nu-și recunoaște tatăl: Reacția tinerei la mărturiile artistului

Scandalul din familia Oprea continuă, dar de data asta sub ochii și urechile tuturor. Intervenția din seara trecută a fiicei artistului a lăsat înmărmurită o țară întreagă. Ce a avut să-i reproșeze la vizionarea online a emisiunii cu tatăl său?

Fiica lui Alin Oprea nu-și recunoaște tatăl: Reacția tinerei la mărturiile artistului

Scandalul divorțului dintre Alin și Larisa Oprea a ajuns la alt nivel. Acum, fiica cea mare a acetora s-a introdus în scenariul șocant. Copila a intervenit telefonic în show-ul de noapte pentru a-i transmite un mesaj tatălui său în contextul contrelor cu cea care i-a dat viață. La doar câteva secunde de la apelul telefonic, tânăra a început să plângă cu lacrimi amare din cauza a ceea ce trăiește acum, dar și a imaginilor dure pe care le-a văzut înainte. Amintim că în emisiunea în care a fost prezent solistul aseară s-au difuzat imagini de la apartamentul familiei în care acesta avea instalat și studioul. Vrând să-și ia cel puțin bunurile din acea cameră, a revenit la locuință cu tot cu echipa de filmare. Împiedicat vehement de cumnat și soacră să intre în casă, s-a văzut nevoit să cheme autoritățile. Fiica cântărețului i-a reproșat atunci că a chemat poliția pentru o „femeie bătrână”, adică bunica din partea mamei, pentru a-și rezolva problemele.

„Bună seara! Vreau doar să spun câteva cuvinte și după nu mai spun nimic, pentru că nu pot. Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă și să vorbești cu noi, cu copiii tăi. Dar tu ai ales să vii la televizor! Ai chemat poliția pentru o femeie bătrână!? Cine ești? Cum poți să faci așa mult rău?? Doar oprește-te, te rog! Doar oprește-te! Asta e tot ce am vrut să zic, la revedere!”
Melissa Oprea (Sursa: XNS)

„Ei sunt influențați așa cum vrea ea”

Replicile acide ale fiicei sale l-au lăsat fără glas pe artist, vedeta răbufnind imediat și spunând, de fapt, care a fost reala problemă și cum au stat în realitate lucrurile. ”Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea”, a spus sursa citată. După terminarea emisiunii, Melissa a urmărit online emisiunea în care a revizuit declarațiile tatălui. Drept reacție a ceea ce a spus părintele ei, a pozat apariția acestuia la XNS și a pus-o la story pe Instagram cu descrierea: „Who tf is this?/ Cine dracu’e ăsta? „

Reacția fiicei lui Alin Oprea la declarațiile sale de aseară
Reacția fiicei lui Alin Oprea la declarațiile sale de aseară
  • ”Îl iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap”, a transmis Alin Oprea cu lacrimi în ochi, în timpul emisiunii.