VIDEO Alin Oprea, jignit de fiica lui, în direct la TV. Ce cuvinte dure i-a aruncat ea, după ce a refuzat să se întoarcă acasă

VIDEO Alin Oprea, jignit de fiica lui, în direct la TV. Ce cuvinte dure i-a aruncat ea, după ce a refuzat să se întoarcă acasă
VIDEO Alin Oprea, jignit de fiica lui, în direct la TV. Ce cuvinte dure i-a aruncat ea, după ce a refuzat să se întoarcă acasă

În divorțul dintre Alin Oprea și soția sa, a intervenit acum și fiica artistului. Astfel că tânăra a avut și o reacție neașteptată, dar și emoționantă în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show. Astfel, artistul a fost criticat dur de către copilă.

VIDEO Alin Oprea, jignit de fiica lui, în direct la TV

După ce la televizor au apărut și imagini, scandalul în care sunt implicați Alin Oprea și mama Larisei, fiica artistului a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii lui Dan Capatos.

Printre suspine și lacrimi, adolescenta și-a criticat tatăl, dar nu i-a dat și șansa la replică, deoarece a închis imediat telefonul după ce a transmis ce a avut de transmis.

”Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”, a declarat fiica artistului în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

După replicile acide ale fiicei sale, Alin Oprea a răbufnit imediat și a mărturisit că totul este un joc al mamei ei, care a fost pus la cale de foarte mult timp.

”Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea”, a spus artistul, după care a mărturisit că soția la avertizat printr-un mesaj ca-i va pune pe copii împotriva lui dacă o va face de râs la TV.

În ce privește mesajul fiicei sale, transmis în lacrimi, Alin Oprea a fost foarte de sensibilizat și a răbufnit și el în plâns.

”Visul meu a fost o familie fericită”

”Îl iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap”, a transmis Alin Oprea cu lacrimi în ochi, în timpul emisiunii.

”Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a mai spus Alin Oprea în timpul emisiunii de la Antena 1.

Pe lângă toate astea, artistul a mai afirmat că una dintre cele mai mari dezamăgiri a fost faptul că Larisa și-a bătut joc de rezultatele trupei ”Talisman”.

”M-a dezamăgit faptul că toate medaliile formației ”Talisman” le-a pus într-un sac de gunoi și i-a spus avocatului să-mi iau jegurile alea de acolo că nu mai folosesc la nimic”, a mai declarat Alin Oprea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI