Cum a apărut Gina Pistol însărcinată. Ce a făcut iubita lui Smiley chiar acum

Cum a apărut Gina Pistol însărcinată. Ce a făcut iubita lui Smiley chiar acum
Cum și-a făcut apariția în public Gina Pistol

Fanii cuplului format din Gina și Smiley sunt în extaz la fiecare detaliu postat de aceștia despre viața lor personală. Cum și-a făcut acum apariția Gina Pistol în public? Ce a făcut moderatoarea show-ului Chefi la cuțite?

Cum și-a făcut apariția în public Gina Pistol

Unul din cele mai discrete cupluri de la noi își etalează acum fericirea în stânga și-n dreapta. Cei doi au dezvăluit în urmă cu puțin timp faptul că vor deveni părinți, iar acum bucuria lor nu mai e învelită în mister. Cu toate că nu dau nici acum prea mult din casă, au început ca după anunțul mult așteptat să le ofere fanilor și o doză din cum decurge viața lor acum. Zvonurile care arătau că prezentatoarea e însărcinată au apărut cu mult înainte ca aceasta să vină să afirme acest lucru, iar atunci când s-a filmat în noua postură a ales să poarte o rochie extrem de vaporoasă care să nu-i lase nimic la vedere.

De asemenea, aceeași rețetă a abordat-o și la ieșirile publice recente, unde se putea vedea doar că sarcina a evoluat destul de mult. Acum, însă, vedeta a dat uitării ideea de intimitate și s-a pozat într-o rochie mulată prin care se vedeau în detaliu noile schimbări. Moderatoarea s-a filmat recent pentru o reclamă la câteva piese vestimentare. Aceasta radiază de fericire și se simte excelent, lucru care se vede în orice face. Acum se bucură de fiecare moment și așteaptă cu nerăbdare să își țină în brațe primul său copil.

Gina Pistol, o gragivuță sexy. Vedeta s-a pozat în câteva rochii mulate care-i lăsau la vedere burtica
Gina Pistol, o gragivuță sexy. Vedeta s-a pozat în câteva rochii mulate care-i lăsau la vedere burtica

„Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi”

„Eu încă mai procesez informația, trebuie să schimb puțin casa, să-mi schimb puțin programul. Dar cele mai multe schimbări vor fi în viața Ginei. Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia. Eu mă bucur mult de ceea ce trpiesc acum, indiferent de preț. Vreau să fiu o mamă cool și să copilăresc alături de copilul meu”
Smiley