Ce se întâmplă după moartea lui Ralph, băiatul care s-a sinucis. E atât de dureros

Ce se întâmplă după moartea lui Ralph, băiatul care s-a sinucis. E atât de dureros
Ce se întâmplă după moartea lui Ralph

Mama tânărului care s-a sinucis în 2007 este mistuită și acum de gândul că, de fapt, fiul ei nu s-ar fi sinucis. Ea este de părere că a fost aruncat de la geamul garsonierei de la etajul șapte.

Ce se întâmplă după moartea lui Ralph, băiatul care s-a sinucis

În urmă cu 13 ani, povestea unui adolescent în vârstă de 17 ani apărea la toate posturile de televiziune. La acea vreme, Bogdan Costache, cunoscut ca Ralph, s-ar fi aruncat de la etajul 7, de la geamul garsonierei în care locuia profesoara de limba română a acestuia. În urma impactului cu solul tânărul a murit, iar din momentul acela au început să iasă la iveală detalii șocante. Ralph ar fi fost implicat într-o relație de dragoste cu profesoara lui, acesta fiind și prima femeie din viața sa.

Deși, Corina Vasile era mai în vârstă cu 12 ani și căsătorită, aceasta a reușit să-i fure inima adolescentului. Tânărul a ajuns să o iubească atât de mult încât, în clipa în care profesoara a decis să pună capăt relației, Bogdan Costache nu a suportat ideea și s-a sinucis. Lucru care se întâmpla chiar de față cu cea pe care vroia s-o ia de nevastă.

“Te iubesc, Corinușu meu scump! Îți mulțumesc că exiști și că mă iubești! Într-o zi vom forma o familie, iubito! Îți promit că o să te fac soția mea, mama copiilor mei! Jo tem ma șeri!”, i-a scris tânărul Corinei în ultimul mesaj.

Ce se întâmplă la 13 ani de când s-a sinucis
Ce se întâmplă la 13 ani de când Ralph s-a sinucis

Mama adolescentului a rămas cu multe semne de întrebare

Odată cu trecerea timpului, apele s-au mai liniștit pentru profesoara adulteră, care s-a mutat în Anglia împreună cu soțul care a iertat-o. Însă, acasă la București părinții lui Bogdan s-au uscat de dorul fiului lor. Iar, în toți cei 13 ani care au trecut, mama tânărului a mers zilnic la cimitir pentru a păstra memoria lui vie. Biata femeie este chinuită de dor, amintiri, regrete dar și de multe întrebări.

”Ei nici acum nu îi vine să creadă că fiul său a făcut așa ceva. Mereu spune că el era prea vesel și matur ca să recurgă la un asemenea gest. Nu i-a ieșit din cap că Ralph a fost aruncat de la geam, nu că s-a sinucis. A încercat de zeci de ori să pună lucrurile cap la cap. Însă, fără probe nu poate face nimic. Ce a fost în garsoniera aceea știe numai profesoara Corina, atât, care acum duce o viață fericită, iar băiatul ăsta este deja oale și ulcele. Părinților le pare, acum, tare rău că au permis atunci acea relație. Au zis că să nu se bage ca să fie băiatul fericit. Li se părea că și profesoara îl iubește extrem de mult pe Ralph. Dar uite ce repede a trecut peste tot, ce repede s-a întors în brațele soțului”, au declarat apropiați ai familiei Costache, pentru Impact.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI