Ce se întâmplă, de fapt, în culisele Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu a recunoscut: „Producătorul țipă mereu la noi”

Ce se întâmplă, de fapt, în culisele Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu a recunoscut:
Ce se întâmplă la Chefi la Cuțite? Florin Dumitrescu a dezvăluit totul

Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri surprinzătoare din culisele celei mai iubite emisiuni culinare. Show-ul de gătit adună ediție de ediție audiențe uriașe, motiv și de mare distracție și bucurie în culise. Iată detaliile picante din interiorul Chefi la Cuțite!

Florin Dumitrescu, detalii din culisele Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu, cel mai tânăr dintre chefi, a făcut mărturisiri delicioase pentru fanii emisiunii Chefi la Cuțite. Bucătarul a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru adevărul.ro, a povestit cum a decurs prima probă alături de colegii de platou.

Prima oară când au făcut cunoștință cu platoul show-ului culinar și cu interviurile de după sau cu jurizarea preparatelor…au fost cam stingheri, motiv de îngrijorare maximă pentru producătorii, care nu s-au așteptat la un astfel de succes pe care îl are acum emisiunea. Combinația dintre Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-a dovedit a fi una perfectă.

Florin Dumitrescu, dezvăluiri din culisele Chefi la Cuțite. Cum a fost prima întâlnire dintre cei trei chefi?
Florin Dumitrescu, dezvăluiri din culisele Chefi la Cuțite. Cum a fost prima întâlnire dintre cei trei chefi?

Cum a fost prima întâlnire între cei trei chefi?

„N-am întâlnit la Scărlătescu acasă cu producătorul emisiunii şi ni s-a spus: voi trei veţi fi colegi. A funcţionat din prima, nu ne-a trimis nimeni în team building, deşi mă aşteptam la asta, să ne trimită televiziunea o lună undeva, să ne cunoaştem. Prima probă pe care am dat-o împreună a fost la preselecţii. Regizorul ne-a pus o hârtie în faţă şi ne-a zis să citim la cameră. Eram neîndemânatici şi a ieşit nasol. S-au speriat producătorii.

Dar când ne-au băgat în platou, la primul concurent a fost o demenţă totală, a fost delir, toţi vorbeam şi eram relaxaţi. Şi atunci producătorii şi-au dat seama că singuri cu camera nu suntem în mediul nostru. Noi când trebuia să tragem promo-urile sau să zicem ceva la cameră, înnebuneam, ne lua foarte mult timp. Nu puteam să facem diferenţa asta între scenariu şi fără scenariu. Tot ce era cu scenariu era complicat, nu ne ieşea. Ce era fără scenariu ieşea perfect. Certurile sunt reale şi toată echipa de producţie se uită la noi, iar câteodată chiar ne mai bagă în şedinţe”
Florin Dumitrescu