Care este mâncarea preferată a Deliei. Mama vedetei de la iUmor a dat-o de gol la Chefi la Cuțite

Care este mâncarea preferată a Deliei. Mama vedetei de la iUmor a dat-o de gol la Chefi la Cuțite
Care este mâncarea preferată a Deliei. Mama vedetei de la iUmor a dat-o de gol la Chefi la Cuțite

Mama Deliei a venit în ediția de miercuri seară, la preselecțiile ”Chefi la cuțite”. Solista de muzică populară i-a încântat pe cei trei chefi de la Antena 1 cu mâncarea preferată a fiicei ei.

Mama Deliei a spus, la ”Chefi la cuțite”, care este mâncarea preferată a vedetei de la ”iUmor”

În ediția de miercuri a emisiunii gastronomice ”Chefi la cuțite” și-a făcut apariția Gina Matache, mama Deliei. Plină de energie, optimism, cu bancuri la purtător, cântăreața de muzică populară a dorit să impresioneze cu un fel de mâncare ”de care s-a săturat”, dar pe care îl pregătește des pentru că este rețeta favorită a Deliei. Mai exact, interpreta i-a surprins pe chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea cu ciorbă de lobodă cu slăninuță și ouă.

De altfel, mama vedetei de la ”iUmor” a declarat că vrea să intre în Cartea Recordurilor cu această rețetă. Mai mult, a precizat un detaliu necunoscut de mulți. Gina Matache este conștietă de faptul că fetele ei sunt învățate cu delicatese, dar când se satură vin acasă la ciorba făcută de mama.

”Când se satură de delicatese, fetele vin la ciorba făcută de mama”

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor cu reţeta asta. Fetele mele sunt învăţate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea şi ciorba făcută de mama”, a spus mama Deliei.

Pe lângă râsete și bancuri, Gina Matache a povestit și că gătește de când se știe pentru că a fost nevoită să își crească fratele și sora mai mare. Acum că timpul a trecut, gătitul, deși la început a fost și pentru ea complicat, i se pare floare la ureche. Singura dorință este doar să își adune mai des copiii acasă, la masă.

„Eu gătesc de când mă ştiu, pentru că i-am crescut pe fratele şi sora mea şi de nevoie, a trebuit să învăţ să fac mâncare. Nu mă descurcam extraordinar la început, dar ce ieşea, aia mâncau. Sunt mândră ca orice părinte, ne bucurăm de fiecare dată când gătesc şi reuşesc să-i adun pe toţi în jurul mesei. Se întâmplă cam rar, e adevărat, căci fiecare are dumul ei. E foarte dificil cu trei artiste la un loc. Dar ne străduim să ne adunăm cu toţii la masă ori de câte ori ne permite timpul”, a mai povestit cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI