Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia dintre Meghan şi Harry. Un apropiat dezvăluie detalii neaşteptate despre cuplu: „Un moment de cumpănă”

Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia dintre Meghan şi Harry. Un apropiat dezvăluie detalii neaşteptate despre cuplu: „Un moment de cumpănă”
Adevarul despre casnicia dintre Meghan Markle si Printul Harry

După ce au participat la ceremonia de înmormântare a regretatei suverane britanice, Prințul Harry și Meghan Markle s-au întors înapoi în Statele Unite ale Americii, fără să-și rezolve conflictele cu Regele Charles și membrii coroanei britanice. Dezvăluiri incredibile din mariajul ducilor de Sussex au ieșit la iveală.

Ce relație există, de fapt între, Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry au revenit, recent, în atenția mass-media, după ce au stârnit controverse la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a din Marea Britanie.

Ducele de Sussex s-ar fi supărat pe tatăl său, Regele Charles al III-lea, după ce noul monarh britanic l-ar fi sfătuit pe fiul său mai mic să vină la Castelul Balmoral din Scoția, atunci când a murit Regina Elisabeta, fără soția lui, Meghan Markle, motivând că prezența ei ar fi fost neadecvată pentru acel moment.

Recent, unul dintre prietenii apropiați ai ducelui și ducesei de Sussex a dezvăluit noi detalii despre căsnicia celor doi, pe lângă faptul că și-a împărtășit părerea despre cuplu, statutul relației lor și ceea ce percepe el despre cei doi.

Regizorul hollywoodian Tyler Perry a fost cel care a oferit azil cuplului regal, atunci când Harry și Meghan au decis să părăsească familia regală britanică și să se mute în Statele Unite ale Americii.

Cu alte cuvinte, faimosul regizor le-a împrumutat ducilor de Sussex propria locuință, pentru ca fratele Prințului William și fosta actriță să poată sta o perioadă, până când amorezii și-au procurat propria vilă, în Montecito.

Un faimos regizor de la Hollywood, detalii despre căsnicia ducilor de Sussex

De asemenea, Perry s-a ocupat de toate detaliile de securitate și a făcut în așa fel încât Prințul Harry și Meghan Markle să nu fie deranjați de presă sau paparazzi în timpul șederii lor la Beverly Ridge Estate. Astfel, regizorul a putut observa cuplul îndeaproape, studiind felul lor de a se comporta în societate.

Deși, inițial, Tyler Perry a rămas discret privind prietenia strânsă ce-l leagă de ducele și ducesa de Sussex, recent, regizorul de la Hollywood a dezvăluit câteva detalii despre mariajul celor doi.

Vedeta a menționat cât de greu le-a fost Prințului Harry și soției sale să părăsească familia regală. Cu toate acestea, Perry susține că iubirea lor ar fi fost mai puternică decât orice, fapt pentru care ar trebui să se simtă extrem de norocoși.

„A fost o perioadă foarte dificilă pentru ei. Ceea ce știu despre ei doi, ceea ce mi-aș dori ca lumea să știe, este cât de mult se iubesc: acești doi oameni se iubesc. S-au găsit, din toate aceste șanse împotriva lor, s-au găsit unul pe celălalt.

Dragostea pe care o au este foarte, foarte emoționantă și am vrut doar să fac tot posibilul să îi susțin. ”, a declarat Tyler Perry în „Today with Hoda & Jenna”, potrivit Panorama Web.