Ce se întâmplă, de fapt, dacă îți lași mașina în parcările de la Lidl mai mult de două ore

Ce se întâmplă, de fapt, dacă îți lași mașina în parcările de la Lidl mai mult de două ore
dacă îți lași mașina în parcările de la Lidl

Magazinele Lidl au un regulament în ceea ce privește parcarea mașinilor de către clienții acestora, în incinta supermarket-urilor. Iată ce se întâmplă dacă îți lași mașina în parcările de la Lidl mai mult de două ore.

Ce se întâmplă dacă lași mașina parcată în incinta magazinelor Lidl mai mult de două ore

Foarte mulți șoferi s-au plâns de-a lungul timpului că le-au fost blocate roțile mașinilor parcare în incinta magazinelor Lidl. Acest lucru se poate datora și faptului că mulți dintre aceștia au parcat neregulamentar, astfel blocând mai multe locuri de parcare sau accesul altor mașini care erau deja parcate sau care intenționau să parcheze. Mai sunt și șoferi care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

Deoarece lanțul de magazine Lidl a fost acuzat în urmă cu un an că magazinele își taxează clienții care parchează neregulamentar, Lidl a răspuns oficial situației, potrivit celor de la capital.ro. Conform acestui comunicat, Lidl a elaborat un Regulament de funcționare al parcărilor acestora. Acesta se află afișat la intrarea în incinta parcărilor magazinului și poate fi studiat de către orice client. În acesta sunt incluse normele de utilizare a parcării precum și condițiilor de staționare a mașinilor, care trebuie respectate de șoferi.

Parcările din incinta magazinelor Lidl

Tot reprezentanții Lidl mai spun că parcările din incinta magazinelor sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Sunt respectate lățimea căilor de acces, amplasamentul precum și dimensiunile locurilor de parcare. Toate acestea au fost făcute de către cei de la Lidl deoarece au interesul de a avea cât mai mulți clienți. Locurile pentru parcarea automobilelor au fost marcate și amenajate corespunzător.

Autovehiculele pot fi parcate numai pe spațiile amenajate în acest scop, potrivit regulamentului, pentru a nu îi deranja pe ceilalți clienți. O ală regulă cuprinsă în regulament este cea conform căreia este interzis să se blocheze căile de acces și evacuare, pentru siguranță.

Ce se întâmplă dacă parchezi la Lidl mai mult de două ore

Autoturismele nu pot fi parcate în afara locurilor marcate, pentru a nu fi blocate roțile acestora. Deblocarea acestora se face ulterior după achitarea unei taxe care este prevăzută în regulament.

Regulile în ceea ce privește blocarea roților se aplică pentru dacă parchezi în incinta magazinelor Lidl, mai mult de două ore, dar pe timp de noapte, dacă încă ai mașina acolo. Acest lucru este greu de contorizat pe timp de zi, când fluxul de clienți ai magazinului este mare, deoarece nu știe nimeni cât timp ai lăsat mașina acolo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI