04 nov. 2020 | 21:52

Ce se întâmplă, de fapt, cu Mirel Rădoi la echipa națională. Omul cel mai apropiat i-a spus secretul

Sport
Ce se întâmplă, de fapt, cu Mirel Rădoi la echipa națională. Omul cel mai apropiat i-a spus secretul
Mirel Rădoi este sub presiune la echipa naţională

Naţionala României se pregăteşte pentru ultima acţiune din acest an. Amicalul cu Belarus, plus partidele cu Norvegia şi Irlanda de Nord, din Liga Naţiunilor. Rămâne de văzut dacă acestea vor fi şi ultimele jocuri ale lui Mirel Rădoi ca selecţioner al „tricolorilor”. După eşecul cu Austria, de luna trecută, Rădoi a dat de înţeles că ar fi tentat să demisioneze după jocurile care închid anul. Sub comanda sa, România a ratat ultima şansă la calificarea la Euro 2020. Şi este în pericol să retrogradeze în Liga C din Liga Naţiunilor, după cele două eşecuri din octombrie.

Nicolae Dică spune că declaraţia dată de Mirel Rădoi legată de plecarea de la naţională a fost dată la nervi

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la naţională, este convins că se va continua cu acelaşi staff şi în 2021. Următorul obiectiv pentru Rădoi şi colaboratorii săi este să califice România la Campionatul Mondial din 2022.

Nicolae Dică, la antrenamentele echipei naţionale

„Din discuțiile pe care le-am avut cu Mirel, dar și cu staff-ul, nu s-a pus problema ca noi să plecăm. Am vorbit să rezolvăm problemele pe care le-am avut în aceste cinci jocuri de când suntem noi la echipa națională și să venim cu îmbunătățiri. Astea au fost discuțiile pe care le-am avut, dar în fotbal se poate întâmpla orice”, a declarat Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi.

Referitor la declaraţiile date de Rădoi, Nicolae Dică a explicat că acestea au fost făcute la nervi, imediat după un eşec. A insistat că varianta unei despărţiri este „minimă”, aşa cum a concluzionat ca urmare a discuţiilor cu selecţionerul.

„Unele declarații ale lui au fost făcute când era nervos, după jocuri. Ca antrenor dacă depui o muncă, faci anumite lucruri în antrenament și se întâmplă la foarte multe jocuri să nu iasă ce tu ți-ai propus, este clar că la un moment dat trebuie să renunți. Varianta ca el să plece este minimă! Și spun asta după ce-am vorbit cu Mirel. Chiar nu s-a pus problema”, a mai spus Nicolae Dică pentru sursa citată.

„Nu știu dacă putem vorbi de reconfirmare. Până în noiembrie va trebui să vedem care sunt progresele, dacă au existat. Iar după dubla din noiembrie vom vedea cum vor sta lucrurile. Dacă progresul nu va exista, va trebui să ne gândim la altcineva. Probabil că luna viitoare foarte multă lume va fi mai fericită. Nu știu. Poate vom câștiga cele două partide”, a fost declaraţia pe care Mirel Rădoi a dat-o la finalul meciului cu Austria, pierdut de tricolori, scor 0-1.

 

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Plecarea lui Victor Rebenciuc. Ultimul rol
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
România a luat total fața Ungariei. Budapesta a recunoscut. Ungurii au fost depășiți
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro