Ianis Hagi, umilință din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a făcut tehnicianul de la Rangers

Ianis Hagi nu are cel mai bun start de sezon pentru Glasgow Rangers

Glasgow Rangers a reuşit o victorie clară în etapa a 9-a a campionatului din Scoţia, scor 5-1, pe terenul celor de la Motherwell. Steven Gerrard a ţinut cont de criticile care i-au fost aduse în ultimul timp lui Ianis Hagi şi a decis să îl lase pe bancă pe român. O decizie care cu siguranţă nu i-a picat deloc bine lui Ianis, titular în aproape toate partidele pe care Glasgow Rangers le-a disputat în acest sezon.

Ianis Hagi i-a dat răspunsul perfect lui Steven Gerrard! A dat o pasă decisivă la doar cinci minute după ce a intrat pe teren

Specialiştii din Scoţia s-au contrazis în legătură cu motivul pentru care Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve. Unii au scris că ar fi o pedeapsă pentru prestaţiile slabe din ultimul timp. În special din victoria cu Willem II, în Europa League. Presa din Scoţia l-a notat pe român ca fiind cel mai slab jucător al lui Rangers în partida disputată în Olanda. Alţii, în schimb, consideră că Hagi jr. a fost odihnit de Steven Gerrard, după ce a jucat foarte mult în ultima perioadă. Şi că va reveni ca titular pentru partida crucială pe care Glasgow Rangers o are pe 1 octombrie, contra celor de la Galatasaray, pentru calificarea în grupele Europa League.

Steven Gerrard l-a lăsat pe banca de rezerve pe Ianis Hagi pentru meciul cu Motherwell

Fără Ianis Hagi, Glasgow Rangers s-a descurcat excelent în partida cu Motherwell. Tavernier, o dublă, şi Jones au fost marcatorii lui Rangers până la pauză. Pentru ca Itten să mărească diferenţa chiar înainte de intrarea lui Ianis. Introdus în minutul 75, atacantul român i-a dat o replică potrivită lui Steven Gerrard. A pasat decisiv pentru golul de 5-0 marcat de acelaşi Itten. Oaspeţii au margat golul de onoare în minutul 87.

Glasgow Rangers este pe primul loc în Scoţia, cu 23 de puncte după primele 9 etape. Celtic Glasgow şi Hibernian se înfruntă de la această oră. Celtic se poate apropia la un singur punct de Rangers dacă se va impune în acest meci. Şi are şi un meci mai puţin disputat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI