Ce se întâmplă, de fapt, cu fata Antoniei după divorțul de Vicenzo Castellano. Cu cine va rămâne

Ce se întâmplă, de fapt, cu fata Antoniei după divorțul de Vicenzo Castellano. Cu cine va rămâne
Antonia şi Vincenzo Castellano au divorţat. Ce se întâmplă acum cu Maya, fetiţa celor doi

Încă din 2013, iubita lui Alex Velea încearcă să fie o femeie liberă şi să obţină custodie comună pentru Maya. Acum, totul este oficial. Iată ce se întâmplă, de fapt, cu fata Antoniei după divorţul de Vincenzo Castellano.

Antonia şi Vincenzo Castellano au divorţat, în sfârşit

După şapte ani de “război” purtat în tribunal, Antonia şi Vincenzo Castellano au divorţat oficial. Principalul motiv al scandalului dintre cei doi foşti soţi a fost Maya, fetiţa pe care o au împreună. În timp ce italianul dorea custodia totală, artista voia să îşi poată vedea copilul ori de câte ori este posibil.

Mai mult, abia anul trecut Alex Velea a putut recunoaşte oficial paternitatea asupra celor doi băieţi: Dominic şi Akim. Acum, divorţul a fost finalizat, iar judecătorul care se ocupă de caz a decis custodie comună pentru Maya.

„Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în funcţie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate. Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a declarat avocatul Antoniei.

Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar doi ani mai târziu decideau să divorţeze.

Antonia şi Vincenzo Castellano au divorţat. Ce se întâmplă acum cu Maya, fetiţa celor doi
Antonia şi Vincenzo Castellano au divorţat. Ce se întâmplă acum cu Maya, fetiţa celor doi

Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea

Deşi toată lumea credea că atunci când va semna actele de divorţ se va căsători cu Alex Velea, Antonia a dezvăluit că momentan nu s-a pus problema de aşa ceva, mai ales în contextul sanitar actual.

“Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat, pentru Click.ro, Antonia.

A fost un an bun în ciuda pandemiei de coronavirus, dar iubita lui Alex Velea regretă că nu şi-a putut vedea fiica mai des.

“A fost un an bun, în ciuda vremurilor pe care le trăim. Cu multe reuşite, cu piese lansate, cu îndeplinirea visului de a ne muta în casă nouă. A fost şi dificil de gestionat faptul că nu am putut fi aproape de Maya din cauza restricţiilor de călătorie. Vorbesc zilnic cu ea. Ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă din punctul ăsta de vedere a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI