Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat și zahăr în camerele tale. Cel mai util truc pentru toți românii de la bloc

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat și zahăr în camerele tale. Cel mai util truc pentru toți românii de la bloc
Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat și zahăr în camerele tale. Cel mai util truc pentru toți românii de la bloc

Prezența gândacilor în bucătărie nu este plăcută, mai cu seamă că, odată ce am observat apariția primelor exemplare, trebuie să le lăsăm pe toate și să trecem la treabă, deoarece acești dăunători se înmulțesc cu rapiditate. Pentru a reveni la o casă din nou necălcată de picior de insectă, există o mulțime de moduri de combatere a acestora, unele mai inovative decât altele. Una dintre ele conține bicarbonat de sodiu și zahăr. Se prepară simplu și este eficientă.

Bicarbonat de sodiu și zahăr, soluția pentru a scăpa definitiv de gândacii de bucătărie

Dacă gândacii de bucătărie și-au făcut apariția în locuința ta, poți scăpa repede de ei amestecând în părți egale bicarbonat de sodiu și zahăr, pe care ulterior îl vei împrăștia în colțurile camerelor. De asemenea, pentru că are proprietăți antifungice, dar poate combate mai multe tipuri de insecte, această combinație de ingrediente este adesea folosită în grădini ca fungicid și insecticid natural.

Alte metode pentru a scăpa de gândaci

Capcane – Un mod simplu și eficient este folosirea capcanelor pentru gândaci. Acestea sunt destul de ieftine și te vor ajuta să scapi, măcar parțial, de cei care ți-au invadat casa. Capcanele pot fi de mai multe tipuri. Cele mai populare sunt cele cu lipici, pe care se pune o momeală pentru a atrage gândacii care vor rămâne captivi. De asemenea, există capcane pe care le poți pregăti acasă. Folosește o sticlă mare de plastic pe care o vei tăia în partea superioară. Pune apoi puțină apă cu săpun, iar când gândacii vor încerca să bea din ea, se vor îneca.

Soluții naturale – uleiul de lavandă este un prim produs natural pe care îl poți folosi împotriva gândacilor din bucătărie. El trebuie pus pe bucațele de vată, pe care apoi le poți amplasa oriunde sunt prezenți gândacii de obicei. La fel poate fi folosit și uleiul esențial de eucalipt.

Și oțetul alb poate fi o variantă. El reușește să îndepărteze gândacii fără să îi ucidă. Mai poți apela și la frunze de dafin pentru alungarea gândacilor. Trebuie doar să ”tratezi” locurile în care au apărut gândacii cu pulbere din frunze de dafin. Mirosul îi va alunga.

Insecticid – un alt mod de a-i alunga este folosirea insecticidului anti-gândaci. El are o eficiență mare și te va ajuta să scapi definitiv de gândaci. Specialiștii recomandă insecticidul MaxForceIC, un produs cu eficiență maximă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI