Ce se întâmplă dacă Prinţul Harry şi Meghan Markle fac al treilea copil, de fapt. S-a aflat acum

Ce se întâmplă dacă Prinţul Harry şi Meghan Markle fac al treilea copil, de fapt. S-a aflat acum
Ce se intampla daca printul Harry si Meghan Markle fac al treilea copil

Prințul Harry și Meghan Markle au fost premiați pentru faptul că nu vor mai face un al treilea copil. Da. ați citit bine. Sâmbătă, 10 iulie, ducii de Sussex au fost felicitați de către organizaţia britanică „Population Matters” cu un premiu în bani, care valorează 500 de lire sterline, adică 695 de dolari. Ce se întâmplă dacă-și vor încălca promisiunea și vor avea un alt copil.

Ce se întâmplă dacă Prinţul Harry şi Meghan Markle fac al treilea copil

Totul a început în anul 2019, atunci când prințul Harry a declarat că el și soția lui au de gând să aibă cel mult doi copii. „Population Matters” le-a oferit ducilor de Sussex distincția de „Campionii schimbării”.

Organizaţie caritabilă, condusă printre alții de David Attenborough, a oferit nouă premii de recunoaştere în data de 11 iulie, cu ocazia Zilei Mondiale a Populaţiei.

Potrivit oficialilor acestei instituții, premianţii sunt persoane care „promovează drepturile de reproducere, apără mediul şi iluminează publicul cu privire la provocările cu care ne confruntăm şi soluţiile disponibile‟.

„Familiile mai mici reduc impactul nostru asupra Pământului și oferă o şansă în plus pentru toţi copiii noştri, copiii lor şi generaţiile viitoare de a înflori pe o planetă sănătoasă. Îi felicităm pe duce şi ducesă pentru că au luat această decizie luminată şi pentru că au afirmat că o familie mai mică este, de asemenea, o familie fericită”, scrie în comunicatul oficial al organizației respective.

Ce se întâmplă în cazul în care fratele prințului William și fosta actriță americană se decid să aibă un al treilea copil:

„Organizația ar fi dezamăgită, dar relaxată dacă Markle şi Harry ar decide să aibă un al treilea copil. Sperăm că nu o vor face, dar oamenii se răzgândesc în privinţa a tot felul de lucruri”, au conchis cei de la „Population Matters”.

Cum va decurge botezul fiicei prințului Harry și a lui Meghan Markle

Micuța Lilibet este singurul strănepot al reginei Marii Britanii care nu va avea parte de un botez regal. Fratele ei mai mare Archie a fost creștinat după cutumele coroanei britanice, înainte ca ducii de Sussex să decidă să părăsească familia regală britanică.

Lilibet va fi botezată la Biserica Anglicană în Statele Unite ale Americii. Prințul Harry și Megan Markle sunt stabiliți, din 2020, în zona Montecito din Santa Barbara. Cât privește prima fotografie cu micuţa Lili care să fie dată publicului, aceasta ar putea fi una de la botezul ei, aleasă cu grijă de părinții ei.

Imaginea va fi urcată pe site-ul organizaţiei lor caritabile, Archewell, numită după fiul lor Archie. Ceremonia de botez ar fi programată pentru începutul lunii august.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI