Ce se întâmplă dacă dormi cu bijuteriile pe tine. 6 detalii secrete pe care nu ți le zice nimeni

Ce se întâmplă dacă dormi cu bijuteriile pe tine. 6 detalii secrete pe care nu ți le zice nimeni
Ce se întâmplă dacă dormi cu bijuteriile

Multe românce uită să își scoată bijuteriile în momentul în care merg la culcare. Inelele și brățările sunt scoase extrem de rar, mai ales că ele intră într-o rutină a fiecărei persoane, iar la un moment dat putem uita de ele. Fie că este vorba despre oboseală sau pur și simplu preferințe, nu toată lumea știe ce se poate întâmpla în momentul în care accesoriile sunt purtate și pe timpul nopții.

De ce nu este bine să dormi cu bijuteriile. Ce probleme poți să ai

Tuturor li se întâmplă să mai adoarmă cu accesorii sau să nu se demachieze. În timp ce aceste momente nu sunt de condamnat, dacă bijuteriile se păstrează noapte de noapte, pot să intervină probleme mari. Pentru a nu te confrunta cu fel și fel de provocări, încearcă să nu mai uiți de accesorii și să le îndepărtezi înainte de a merge la somn. Nu e bine să dormi cu inele și bijuterii noaptea, așa că renunță la ele imediat.

Inelul o să fie greu de îndepărtat dimineața

În cazul în care uiți inelul pe mână, vei observa că îl scoți mult mai greu dimineața. Degetele sunt puțin mai mari în prima parte a zilei pentru că noaptea nu ne mișcăm foarte mult iar țesuturile acumulează lichid. Pentru a putea scoate accesoriul o să ai nevoie de săpun lichid sau ulei vegetal. În cazul în care nu îți dorești să te folosești de această metodă, ține mâna în apă înghețată pentru a reduce umflarea.

Colierele îți vor distruge odihna

În cazul în care ai observat că nu te odihnești foarte bine, este foarte posibil ca această problemă să aibă legătură cu bijuteriile. Colierele se pot încurca în păr sau se pot înfășura în jurul gâtului, așa că te vei trezi în miezul nopții întrebându-te ce s-a întâmplat. O altă situație neplăcută poate să aibă loc în momentul în care pandantivele mai mari te deranjează. Încearcă să alegi un model finuț pentru a te feri de probleme.

Bijuteriile îți pot provoca reacții alergice

Unele materiale, precum nichelul, îți pot provoca reacții alergice. Dacă te confrunți cu mâncărime și roșeață, renunță imediat la bijuterii. În cazul în care ești o persoană cu o piele foarte sensibilă, alege să porți accesorii făcute din aur de 14k sau chiar mai mult. Astfel, te vei păzi de anumite reacții alergice extrem de inconfortabile. Multă lume se întreabă de ce e măsurat aurul în carate, dar o bună calitate a materialelor te va feri de probleme.

Ce accesorii te afectează pe termen lung

Dacă dormi cu cercei în urechi, mai ales cu unii grei sau lungi, vei avea parte de un disconfort ce te va afecta pe termen lung. Aceste bijuterii duc la o îmbătrânire prematură a urechii pentru că lobul este întins constant. Aceste părți ale corpului își pierd din elasticitate după trecerea anilor, așa că este important să le mai oferim și o pauză. De asemenea, dacă porți mereu acest tip de accesorii este posibil să te confrunți cu un miros urât în momentul în care sebumul secretat de piele se amestecă cu unele celule moarte.

Te poți confrunta cu bacterii dacă nu renunți la bijuterii pe timpul nopții

În cazul în care bijuteriile nu sunt curățate într-un mod corespunzător, acestea pot acumula murdărie și bacterii. Inelele reprezintă capcane de umiditate și creează un mediu perfect pentru dezvoltarea bacteriilor, spre exemplu. Asigură-te că nu o să ai accesorii murdare și renunță la ele pe timpul nopții pentru ca procesul de dezinfectare să nu fie unul mult mai greu.

Nu există excepții de la regulă. Ce se poate întâmpla cu inelul de logodnă dacă îl porți mereu

Este foarte probabil să dormi cu inelul de logodnă sau cu verigheta, dar nici acestea nu sunt excepții de la regulă. Forma lor se poate deteriora în momentul în care sunt folosite mult prea des. Ele pot să fie murdărite în timpul somnului din cauza transpirației ce le poate estompa strălucirea. Pentru a te bucura mai mult timp de ele, pune-le într-un loc sigur pe timpul nopții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI