Ce se întâmplă cu Vladimir Putin în plin război. Ce vești s-au aflat acum de la Kremlin

Ce se întâmplă cu Vladimir Putin în plin război. Ce vești s-au aflat acum de la Kremlin
Ce se întâmplă cu Vladimir Putin în plin război.

Ce se întâmplă cu Vladimir Putin în plin război. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, despre starea emoțională a lui Vladimir Putin. Amintim că liderul de la Kremlin a ordonat în urmă cu 21 de zile invadarea Ucrainei. În urma acestei invazii, peste trei milioane de oameni au părăsit țara devastată de bombardamente.

Ce se întâmplă cu Vladimir Putin în plin război

Dmitri Peskov a spus că ​​starea emoțională a lui Vladimir Putin este normală, în ciuda faptului că are „un program neregulat”.

„Nu există oră fixă ​​(până la care lucrează Putin – n.r.), în orice caz, de dimineață până noaptea târziu. Starea emoțională este normală”, a comentat purtătorul de cuvânt răspunzând la o întrebare ce viza programul lui Vladimir Putin.

Despre rutina lui Vladimir Putin de zi cu zi, după ce se trezește, s-au aflat informații. Liderul rus stă treaz până dimineața și are un somn târziu. Își începe ziua cu micul dejun, bucurându-se de o masă consistentă.

El își începe fiecare masă cu terci de ovăz sau cu omletă, preferând ouăle de prepeliță. Ingredientele pentru micul dejun provin de la moșia agricolă Kirill, patriarhul Rusiei. Meniul pentru micul dejun conține brânză de vaci, care-i asigură grăsimi sănătoase și proteine, alături de un pahar de suc de fructe. Totul este proaspăt, iar când este în călătorii peste hotare, Kremlinul îi aprobă toate mesele înainte ca el să mănânce.

După masă, el savurează și o ceașcă de cafea. Liderul rus se bucură de timpul petrecut la piscină, acolo unde petrece circa două ore în fiecare zi, conform consilierilor săi.

Vladimir Putin nu uită nici de rutina de sport sau de alte pasiuni ale sale, cum ar fi un meci de hochei pe gheață, unde joacă alături de o echipă de gardieni. Se știe că el este și un practicant desăvârșit al artelor marțiale, deținând centura neagră la judo. Adesea el se luptă cu membrii unității sale de gardă.

Război în Ucraina, ziua 21

Amintim că Vladimir Putin a ordonat în urmă cu 21 de zile invadarea Ucrainei. Peste trei milioane de ucraineni cu părăsit țara devastată de bombardamente. În ziua 21 a invaziei bombardamentele rusești continuă să ucidă oameni în Kiev, dar în restul Ucrainei. Potrivit noilor informații, Rusia spune că va aplica sancțiuni personale liderilor țărilor „neprietenoase”, inclusiv România.

Miercuri, Ministerul ucrainean de Interne a dezvăluit că aproximativ 20.000 de oameni au reușit să iasă din Mariupol cu ​​mașini private, dar sute de mii rămân încă blocați în orașul bombardat constant de către trupele ruse, un oraș rămas fără încălzire, electricitate sau apă curentă, potrivit Reuters.

Oficialii ucraineni au estimat că peste 2.500 de locuitori au fost uciși în atacurile ruse, iar cel puțin 200.000 necesită evacuare de urgență.