Ce se întâmplă cu victimele Colectiv, la 5 ani de la tragedie. Legea va fi promulgată, pe viața

Ce se întâmplă cu victimele Colectiv, la 5 ani de la tragedie. Legea va fi promulgată, pe viața
Ce se intampla cu victimele la 5 ani de la tragedie

S-a aflat ce se întâmplă cu victimele Colectiv la 5 ani de la tragedie, respectiv că acestea vor beneficia de tratament gratuit pe viaţă. Legea a fost adoptată de Camera Deputaţilor și va fi promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. De asemenea, ziua aleasă nu este una deloc întâmplătoare, întrucât pe 30 octombrie se fac cinci ani de la tragedia în care au murit nu mai puțin de 65 de oameni.

Victimele Colectiv vor beneficia de tratament gratuit toată viața, atât în țară, precum și în străinătate

S-a aflat ce se întâmplă cu victimele din incendiul Colectiv la 5 ani de la tragedie. Victimele tragediei vor beneficia de tratament gratuit toată viața. Legea, care a fost adoptată de Camera Deputaților, va fi promulgată de președintele Klaus Iohannis chiar în ziua în care se împlinesc cinci ani de la tragedie, respectiv 30 octombrie.

Pe 30 octombrie se împlinesc cinci ani de la incendiul teribil care a luat 65 de vieţi, a mutilat suflete, a distrus destine şi a şocat o lume întreagă. Astfel, preşedintele Klaus Iohannis a anunaţat în conferinţa de presă care a avut loc miercuri, că va promulga legea privind tratamentul pe viață al victimelor de la Colectiv.

Klaus Iohannis va promulga legea care prevede tratament gratuit pentru victimele Colectiv vineri
Klaus Iohannis va promulga legea care prevede tratament gratuit pentru victimele Colectiv vineri

Klaus Iohannis, despre tragedia din Colectiv

Cu siguranţă că lucrurile s-au schimbat şi am învăţat ceva. Cel puţin politicienii mai responsabili au învăţat ceva de aici. Vineri se împlinesc cinci ani de la tragedia de la Colectiv şi pot să vă spun în premieră că exact vineri, când se împlinesc cinci ani, voi promulga legea de care aţi vorbit, deci legea care permite extinderea perioadei pentru cei care au avut de suferit”, a spus preşedintele Klaus Iohannis în conferinţa de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

Astfel, tratamentele medicale necesare celor rămași cu sechele de pe urma incendiului din clubul Colectiv pot fi efectuate în sistem public sau privat, atât în ţară, precum şi în străinătate.

Incendiul a răpit viața a 65 de oameni și a rănit alte 184 de persoane

De asemenea, incendiul din clubul Colectiv care avut loc în data de vineri, 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în sectorul 4 din Bucureşti. Bilanţul victimelor în urma incendiului devastator este sfâşietor.

În data de 30 octombrie 2015, iadul s-a deslănțuit în clubul Colectiv, tragedie care a dus la moartea a nu mai puțin de 65 de oameni. De asemenea, în tragedia petrecută în noaptea de Halloween alte 184 de persoane, cea mai mare parte dintre ei fiind tineri, au fost răniţi, unii dintre ei rămânând cu sechele pe viață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI