Victor Ponta rupe tăcerea: „Iohannis mi-a cerut demisia pentru Colectiv. Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat”

Victor Ponta rupe tăcerea: „Iohannis mi-a cerut demisia pentru Colectiv. Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat”
Iohannis i-a cerut demisia

În cadrul unei emisiuni de la Antena 3, fostul premier, Victor Ponta a comentat modul în care autoritățile române și președintele Klaus Iohannis gestionează pandemia de COVID-19. Fostul premier i-a criticat dur pe cei de la putere.

Victor Ponta rupe tăcerea: ”Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat”

Președintele Pro-România a avut o reacție dură la adresa lui Klaus Iohannis și a Executivului. El îi consideră pe aceștia vinovați pentru creșterea numărului de infectări cu coronavirus. Victor Ponta a și decizia de ultimă oră a autorităților de a transforma toate spitalele din Capitală în unități pentru tratarea bolnavilor cu COVID-19.

”Dacă asta e soluția, într-un spital, un etaj din cinci, din șapte, îl faci de COVID, trebuia să faci chestia asta în ultimele opt luni. De ce faci acum, când sunt cu apa peste gură. De ce spun de ei că sunt criminali. Eu am voie să spun chestia asta, eu, Victor Ponta, singurul din țara asta.

Mie, domnul Iohannis mi-a cerut demisia, mi-am dat demisia, pentru că au murit 60 de oameni nevinovați, într-o tragedie la Colectiv. Azi, mor pe zi mai mulți de 60. În fiecare zi și nu e nimeni vinovat. Nu e nimeni tras la răspundere. Nu cere domnul Iohannis nicio demisie, totul e perfect și mor în fiecare zi mai mulți decât au murit la Colectiv. Nu mai protestează nimeni, nu mai e nimeni supărat.

După opt luni, să-mi spui în fiecare zi că e bine…Ce a spus aseară domnul Iohannis? ‘Eu și Guvernul meu manageriem, ne-am descurcat foarte bine’. Avem mai mulți morți ca la Colectiv în fiecare zi și ne-am descurcat bine? Dacă se descurcau rău ce însemna, însemna să murim toți, nu? Și nimeni nu-i de vină, nimeni nu e responsabil”, a spus Victor Ponta în cadrul emisiunii ”Subiectiv” de la Antena 3.

Victor Ponta rupe tăcerea
Victor Ponta, despre gestionarea pandemiei

Victor Ponta, despre alegerile parlamentare

Fostul premier a mai vorbit și despre intenția lui Klaus Iohannis și a Guvernului condus de Orban de a organiza alegerile parlamentare. El spune că cei doi menționați mai sus vor face alegerile oricum.

”Am trecut de la sub 1000 de persoane pe zi, la începutul campaniei electorale, la 4000. Ce fac domnul Iohannis și domnul Orban? Mai fac un rând de alegeri. Să murim 10.000.

Domnul Iohannis și domnul Orban vor face alegeri oricum, nu contează CCR, nu contează oamenii care mor, nu contează nimic. Ei trebuie să-și facă alegerile”, a mai adăugat Victor Ponta.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI