Ce se întâmplă cu USR-Plus după ce Dacian Cioloș a câștigat alegerile. Reacția lui Dan Barna

Ce se întâmplă cu USR-Plus după ce Dacian Cioloș a câștigat alegerile. Reacția lui Dan Barna
Dan Barna a facut declaratii

Dacian Cioloș a câștigat alegerile interne și este noul președinte al USR PLUS. El l-a avut pe contracandidat pe Dan Barna.

Anunțul lui Dan Barna, după ce a pierdut alegerile USR- PLUS

Dan Barna a făcut un anunț important, după ce a pierdut alegerile interne pentru șefia USR PLUS.

Politicianul a spus că partidul va continua să rămână același care a adus reformă în România și că nu are nicio intenție de a rupe formațiunea politică.

„Vreau sa le mulţumesc colegilor care au participat la acest demers fără precedent în istoria politică din România. (…) USR PLUS este un partid viu, dinamic şi în care democraţia există şi funcţionează.

Ştiu că e multă dezamăgire şi supărare în echipa celor care m-au susţinut, ştiu că în egală măsură este mult entuziasm, bucurie în echipa colegilor care l-au susţinut pe Dacian Cioloş. Până la urmă, despre asta e vorba într-o competiţie firească şi importantă.

Dar, dincolo de asta, de luni încolo rămânem acelaşi partid solid, acelaşi partid solidar, acelaşi partid vertical care a adus în România reformă”, a declarat Dan Barna, după rezultatele alegerilor.

Totodată, el a spus că încheie mandatul de co-președinte al USR PLUS cu satisfacții majore, spunând că a dus USR PLUS de la 1000 de mmebri și 50 de filiale la peste 50.000 de membri și peste 1000 de filiale.

Dacian Cioloș și Dan Barna au transmis condoleanțe familiilor victimelor din incendiu de la ATI Constanța

La începutul discursului, Dan Barna a ținut să transmită condoleanțe familiilor victimelor din incendiul de la ATI Constanța.

„Este încă o tragedie dramatică pentru România şi îmi exprim solidaritatea şi condoleanţele pentru fiecare familie care a pierdut un membru astăzi”, a spus el

Dacian Cioloș este câștigătorul turului al doilea al scrutinului online din USR PLUS pentru funcția de președinte al partidului. El a avut 700 de voturi peste contracandidatul său, Dan Barna.

Rezultatele urmează să fie validate de Congresul partidului care va avea loc sâmbătă și duminică, la Romexpo.

„Așa cum stau lucrurile acum, USR-PLUS va avea un rol important de jucat. Trebuie să ne propunem cîșltigarea prezidențialelor, localelor. parlamentarelor. Îi mulțumesc lui Dan că a crezut în acest proiect și îl asigur că vom lucra Îmi doresc să ținem împreună toate forțele pe care le avem”, a transmis Dacian Cioloș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI