Ce se întâmplă cu primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată. De ce nimeni nu vine în ajutorul copiilor

Ce se întâmplă cu primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată. De ce nimeni nu vine în ajutorul copiilor
De ce nu vine nimeni în ajutorul copiilor

În ciuda faptelor sale, primarul din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, care și-a filmat fiica în timp ce o umilea, a câștigat un nou mandat la alegerile de duminică.

Ce se întâmplă cu primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată

Cu doar câteva săptămâni în urmă, un filmuleț a provocat un val de dispreț și revoltă în rândul multor cetățeni din România. În imagini se vedea cum un tată își pune fiica complet dezbrăcată, să stea în genunchi, cu fața la perete și să repete: ”Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Nu mai sunt fițoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

Tatăl fetei nu era nimeni altul decât primarul PNL din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău. Bărbatul își motiva atunci agresivitatea sub o aparentă dorință de a-și educa fetița. Mai mult, edilul a declarat clar că bătaia este ce mai bună modalitate de a te asigura că cei mici vor alege calea cea bună în viață.

Nici acum primarul nu a dat explicații în fața legii

Timpul a trecut, însă, nici Poliția și nici Protecția Copilului nu au au luat nicio măsură pană în momentul de față. Edilul nu a fost să dea cu subsemnatul, nu au fost chemați nici posibili martori, nici fetița nu a fost consultată de un medic specialist psiholog și nu a stat de vorbă cu vreun reprezentant de la Protecția Copilului, potrivit Impact.ro.

Totuși, Traian Ogâgău a reușit să obțină un nou mandat ca primar al orașului Sângeorz Băi, iar cel mai probabil, și fiica acestuia va avea aceeași soartă, la fel ca mulți alți copii abuzați, care cresc cu frică.

Primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată
Ce se întâmplă acum cu Traian Ogâgău.

Mai multe plângeri la adresa primarului

După ce filmările au apărut în spațiul public, mai multe ONG-uri pentru protecția minorilor s-au autosesizat și au făcut plângere penala împotriva edilului.

”Să îi pui copilul să se dezbrace, să o pui în genunchi, să îi comanzi să spună că este cea mai obraznică din hotel, este de-a dreptul denaturat. Sperăm ca oamenii legii să se asigure că acel copil nu este supus și la alt gen de abuzuri. Nu poți face așa ceva unei fete care aproape a atins vârsta adolescenței, care se află într-o continuă dezvoltare din punct de vedere fizic.

Acel copil este traumatizat pe veci. Iar după ce am auzit înregistrarea, este clar că și fosta soție este o victimă, care a fost bătută în repetate rânduri. Astfel de părinți trebuiesc decăzuți din drepturi. Este inadmisibil ce s-a întâmplat și ne vom lupta ca acest bărbat să nu scape nepedepsit”, au declarat reprezentanți ai ONG-urilor pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI