Ce se întâmplă cu pielea ta dacă bei apă cu miere, zilnic. Secretul fetelor de la țară s-a aflat

Ce se întâmplă cu pielea ta dacă bei apă cu miere, zilnic. Secretul fetelor de la țară s-a aflat
Ce se întâmplă cu pielea ta dacă bei apă cu miere, zilnic. Secretul fetelor de la țară s-a aflat

Tu știi care sunt urmările unui simplu obicei – consumul de apă cu miere? Cum reacționează pielea ta dacă ții cont de asta zilnic? Acesta este un secret deja bine cunoscut de cei care locuiesc în mediul rural.

Secretul unei pieli frumoase: consumul de apă cu miere

Mulți oameni știu diverse trucuri care au în vizor un simplu pahar de apă precum: consumul de apă caldă, apă înainte de micul dejun, pe stomacul gol, apă cu lămâie, etc. Un altul este cel legat de consumul de apă amestecat cu o lingură de miere. Este recomandat să faci asta în fiecare dimineață.

Mulți profită de ea pentru a pierde în greutate, dar combinația are în fapt multe alte beneficii. Aceasta ajută la îmbunătățirea sistemului digestiv sau acționează ca detoxifiere finală. Zahărul din miere este un zahăr natural care oferă o sursă de calorii sănătoase, dar și ajută la înlăturarea unor pofte de băuturi dulci cu care ești obișnuit și la care vrei să renunți.

„Sucul acidulat este plin de calorii și, deși toată lumea știe acest lucru, totuși se îndreaptă spre răcorirea cu acest lichid. Reducând cantitatea de suc acidulat pe care o bei, aportul tău de calorii scade și cu asta la fel și kilogramele. Este posibil să nu fie o poveste de succes peste noapte, dar pe termen lung este mai bine pentru dumneavoastră”, conform doctorulzilei.ro

De asemenea, apa caldă cu miere combat infecțiile în gât și tusea, find un înlocuitor bun pentru formele ușoare ale afecțiunilor în sezonul rece în cea mai mare parte. Mai mult decât atât, pielea devine mai curată și mai frumoasă datorită proprietăților sale antibacteriene. Când este amestecată și cu puțină lămâie, ajută la purificarea sângelui și crește producția de celule sanguine.

Alte beneficii

„Crește nivelul de energie În loc de cafeaua de dimineață, specialiștii ne sfătuiesc să optăm pentru un energizant mult mai natural, lipsit de efecte secundare sau de risc de dependență. Un pahar cu apă și miere dimineața crește energia corpului în mai multe moduri.

Apa ajută la hidratarea organismului și la reducerea stărilor de letargie, slăbiciune, lipsă de vitalitate și oboseală cronică. Mierea este o sursă naturală de carbohidrați simpli și de zaharuri. Menține digestia “reglată”.

Tot mai multe persoane au probleme cu digestia, sau întâmpină dificultăți în a rămâne constanți în ceea ce privește tranzitul intestinal. Consumul de apă cu miere dimineața este o soluție naturală puțin cunoscută”, arată dcnews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI