Ce se întâmplă cu pensiile și salariile, după ce guvernul Dăncilă a căzut. Anunț de ultimă oră

Ce se întâmplă cu pensiile și salariile, după ce guvernul Dăncilă a căzut. Anunț de ultimă oră
Ce se întâmplă cu salariile și pensiile, după ce guvernul a căzut?

Nici nu s-au bucurat românii bine de reușita căderii guvernului, că alte întrebări grele au ajuns în prim-plan. Fostul premier a făcut un apel către președintele Klaus Iohannis și PNL în cadrul ședinței de guvern. Ce se va întâmpla cu salariile și pensiile românilor, după moțiunea de cenzură ce a trecut ieri cu brio?

Ce se întâmplă cu pensiile și salarile, după căderea guernului Dăncilă?

Fostul prim-ministru al României a făcut un apel către Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal în cadrul ședinței de guvern pentru a-și asuma public faptul că pensiile și salariile vor urma să fie plătite la timp, dar și în conformitate cu legislația în vigoare.

„Cer PNL şi domnului preşedinte Iohannis să îşi asume public că pensiile şi salariile vor fi plătite la timp şi, în egală măsură, majorate conform legislaţiei în vigoare. Românii merită venituri decente şi corecte după o viaţă de muncă”
Viorica Dăncilă

Ce se întâmplă cu salariile și pensiile românilor, după picarea guvernului?
Ce se întâmplă cu salariile și pensiile românilor, după căderea guvernului?

„Îmi doresc stabilitate şi bine atât pentru oameni cât şi pentru ţară”

De asemenea, tot atunci a susținut că PSD va continua să lupte zi de zi pentru ca alianța austerității, cea care a ajutat moțiunea de cenzură să se formeze,  astfel să nu ajungă să facă vreun rău țării. Dăncilă a afirmat că este de datoria formațiunii din care face parte să limiteze efectele devastatoare ale haosului al cărui responsabil este chiar președintele țării.

„Sunt un om politic responsabil, îmi doresc stabilitate şi bine atât pentru oameni cât şi pentru ţară. Îmi doresc ca această perioadă de instabilitate politică să se încheie cât mai repede, pentru că acest blocaj generat de preşedintele Iohannis durează de prea mult timp şi afectează România. Aşadar, îi solicit preşedintelui să îşi îndeplinească atribuţiile şi să desemneze cât mai rapid un premier, care să se prezinte în faţa Parlamentului cu un Cabinet de miniştri şi un program de guvernare”
Viorica Dăncilă