Ce se întâmplă cu Nikita în spital. Fiica sa cea mare, declaraţii despre starea de sănătate a mamei sale: „Nu poate sta fără noi și nici noi fără ea” EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Nikita în spital. Fiica sa cea mare, declaraţii despre starea de sănătate a mamei sale: „Nu poate sta fără noi și nici noi fără ea” EXCLUSIV
Ce se întâmplă cu Nikita în spital.

Mihaela Nicoleta Ispas, cea cunoscută în România sub numele de Nikita, a ieșit din comă. Cristina, fiica cea mare a celei care era cunoscută în România sub numele de scenă Nikita în urmă cu mai bine de 20 de ani, a declarat pentru Playtech.ro că a reușit în sfârșit să-și vadă mama, aflată de câteva zile bune într-un  spital spaniol.

Ce se întâmplă cu Nikita în spital

„După ce ne-am rugat, și eu, și sora mea, Vanessa, în biserică, am primit în sfârșit și o veste bună. Mama a ieșit din comă! Am reușit între timp să o și văd! Însă medicii mi-au spus clar că mai trebuie să stea în spital.

Mă bucur cel mai mult însă că pare a fi depășit un anume moment critic!”, a declarat Cristina pentru Playtech.ro.

Ea a ținut să le mulțumească prin intermediul site-ul Playtech.ro tuturor celor care s-au rugat pentru sănătatea mamei lor.

„Mama mea a fost mereu genul de om care orice a reușit în viață doar prin forțe proprii. Mama mea e o eroină. Multe femei și-ar dori să fie ca ea! Nu a ajutat-o nimeni. Nici în zilele astea delicate, nu ne-a căutat nimeni dintre rudele sale rămase în țară.

Din păcate, eu și sora mea am crescut doar cu mama, fiindcă tata ne-a părăsit”, a găsit fata Nikitei puterea să ne povestească cele întâmplate în ultimele zile.

Cristina spune că în aceste clipe dificile pentru ea și sora sa au ajutat-o mai degrabă prieteni apropiați ai mamei sau pur și simplu niște necunoscuți, care s-au dovedit a fi în număr mare, lucru care a impresionat-o foarte mult:

„Noi nu știm nici cine ne este bunic sau bunică, nu doar tatăl. Pentru noi există doar mama și îngerii păzitori. De aceea era atât de important ca mama să trăiască! Mama o să vină acasă! Nu acum, fiindcă mai trebuie să stea o vreme în spital, dar va veni! Nu poate sta fără noi și nici noi fără ea!”.

Ea mai spune că perioada pe care o traversează în prezent atât Nikita, cât și cele două fete, e una delicată pentru toată lumea.

„Nu pot ști prin ce a trecut mama. Dar știu prin ce am trecut noi, prin atâttea momente de frică. Ca să nu mai zic că ne-am săturat de mâncarea de tip fast-food.

Vrem mâncare gătită de mama noastră! O vreme însă va trebui să ne împăcăm cu situația asta!”, afirmă cu multă amărăciune aceeași Cristina.  Ea și sora sa mai mica, Vanessa, au petrecut ultimele zile în compania mamei iubitului Nikitei, Xavi, fapt care le-a mai alintat dorul matern.

S-a prăbușit pe stradă

La aproape 48 de ani, Nikita se află de câteva zile internată într-un spital din Malaga, Spania, acolo unde se află internată de duminică după-amiază după ce s-a prăbușit pe stradă, din senin.

Potrivit Cristinei, mama sa ar avea ceva probleme cu inima, dar copila nu poate explica cu exactitate care e cauza bolii care a imobilizat-o pe Nikita.

„Are probleme cu inima. A suferit mult în viața ei. Medicii nu mi-au spus nimic despre vreo operație, iar eu sper să nici nu fie cazul!”, a indicat fata de 13 ani.